RADE U PORTO MONTENEGRU, A ČISTILI ZIDOVE STADIONA ARESENAL

RADE U PORTO MONTENEGRU, A ČISTILI ZIDOVE STADIONA ARESENAL

134
0
Podijeli

Uspješno je završena druga akcija u Velikom gradskom parku u Tivtu, u sklopu novog projekta društvene odgovornosti kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro pod nazivom Zajedno za zajednicu.

“Dvadesetak zaposlenih na projektu Porto Montenegro očistili su zidove fudbalskog stadiona Arsenal od brojnih grafita koji su narušavali estetiku samog parka i prefarbali ga novom zelenom bojom, koja šalje ekološku poruku o zaštiti i očuvanju životne sredine”, kazala je koordinatorka za projekte Zajedno za zajednicu, Una Leonard.
Kroz projekat Zajedno za zajednicu, zaposleni u kompaniji Adriatic Marinas dobili su plaćen slobodan dan, kako bi učestvovali i u ovoj akciji, a u njihovom dobrovoljnom radu pomogao im je i tim restorana “One” u Porto Montenegru.
Kompanija Adriatic Marinas i ovu akciju je realizovala u saradnji sa Zelenim timom Opštine Tivat i tivatskim Javnim Komunalnim preduzećem.
Projektom Zajedno za zajednicu, Porto Montenegro će sa partnerskim institucijama nastaviti da uređuje lokacije u gradu i unapređuje kvalitet života u lokalnoj zajednici. Među akcijama koje se planiraju do kraja ove godine jesu i rekonstrukcija otvorene ljetnje pozornice u Donjoj Lastvi, park na trgu Dara Petkovića u centru grada, fudbalski i košarkaški tereni na tivatskoj rivijeri, ali i mnoge druge.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code