RADIONICA O ETICI U MEDIJIMA U OKC – BESPLATNO, OTVORENO I STRUČNO

RADIONICA O ETICI U MEDIJIMA U OKC – BESPLATNO, OTVORENO I STRUČNO

202
0
Podijeli

U sklopu Democratic voice of youth NVO Omladinski kulturni centar u nedjelju organizuje radionicu “ETIKA U MEDIJIMA – odgovornost i strategije pri upotrebi medijskih alata”.

Projekat će trajati osam mjeseci, a u prvoj fazi biće organizovano osam radionica kako bi budući volonteri redakcije stekli osnovno predznanje iz oblasti novinarstva, volonterizma, aktivizma i ljudskih prava.
U drugoj fazi projekta volonteri će na portalu www.n-o-i-s-e.me postavljati svoje radove, kao i radio emisije na on-line radiju.
– Ovim projektom želimo postići lakše udruživanje mladih u Herceg Novom radi njihovog aktivnog djelovanja u lokalnoj zajednici, kao i njihovu međusobnu saradnju, razmjenu informacija, znanja i vještina, realizaciju zajedničkih akcija. Takođe želimo istaći ulogu i značaj mladih kao ravnopravnih aktera društva i društvenih promjena – napominju iz OKC.
Voditelj radionice biće Gildo Bavčević, magistar Filma i medijske umjetnosti iz Splita, aktivan unutar društvene, političke i socijalne problematike kroz različite medije – performans, video, film, umjetničke akcije multimedijske instalacije, audio i muzičke projekte.
Projekat finansira Američka ambasada u Podgorici.
Radionica počinje u 12 časova, ulica Marka Cara 8, u prostorijama Doma omladine i namjenjena je svim uzrastima. Učešće je besplatno.
Prijave za učešće u radionicama, kao i sve informacije oko uključivanja u projekat, možete dobiti putem mejla: okcentar.hn@gmail.com ili na telefon: +382 69 619 827.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code