Radivoje Božović novi direktor hercegnovskog Doma zdravlja

Radivoje Božović novi direktor hercegnovskog Doma zdravlja

4987
24
Podijeli

images_slike_licnosti_rasko_bozovicMinistar zdravlja prof. dr Budimir Šegrt, je saglasno ovlašćenjima koja su propisana novim Zakonom o zdravstvenoj zaštiti, donio Odluku o imenovanju direktora zdravstvenih ustanova Dom zdravlja Herceg Novi i Specijalne bolnice za prihijatriju Dobrota.

Za direktora Doma zdravlja Herceg Novi imenovan je Radivoje Božović, a za direktora Specijalne bolnice za prihijatriju Dobrota Dragan Čabarkapa.

Odlučujući kriterijumi za izbor direktora zdravstvenih ustanova i odluku ministra, saglasno Zakonu o zdravstvenoj zaštiti, bili su stručne, profesionalne i moralne osobine prijavljenih kandidata, sa najboljim programom rada i razvoja zdravstvene ustanove.

Odluke će u pisanoj formi biti dostavljene zdravstvenim ustanovama, na dalju nadležnost, saglasno zakonu – navodi se na sajtu Vlade Crne Gore.

24 Komentari

 1. Molim DPS botove da se raspitaju o kandidatima koje brane iliti zastupaju. Komentari vam više nemaju veze sa mozgom




  0



  0
 2. Dom zdravlja traži rad i red, ili ti ga
  profesionalizam. Bozovic je u stanju
  to da obezbijedi, pa ga voljeli ili ne
  voljeli, ne bitno.




  0



  0
 3. Nije,DR,nego nijesu pročitale što sve treba uraditi,a prije toga ih nije ni bilo,nego je trebalo čekat da se neko pojavi na šalteru;ne samo jednom….Izvinjavala se šefica,ali to je tako normalno za sve đe nema kazne za neodgovornost.Juče,npr.u Sudu…..Čudni su oni koji se žale na flegmatičnost,oni su rijetki…




  0



  0
 4. Veliki diapazon poslova je obavljao kao sposoban kadar i afirmisao je i struku i djelatnosti. Blago gradu kad ima takav potencijal. U narodu postoji izreka: djevojka za sve!




  0



  0
 5. a ko je sad u Meljine? Radi li se još tamo? Kako praavi red kad se tamo nije baš znalo reda,nalaze pogrešno urade,pa ponovo vade krv drugo jutro.Oćete li dokaze? Smije li se reći?Da vidimo.




  0



  0
 6. Ljekar,humanista..specijalizaciju obavio na privatizaciji hercegnovske privrede tokom koje je zatvarajuci objekte mnoge sugradjane izljecio od rada,opake bolesti koja je prijetila crnogorskom drustvu




  0



  0
 7. Za “nista licno 13”: ne znam kako ti je spasio zivot, covjek nije ljekar, obicno oni spasavaju zivote, sem ako nisu bile neke druge okolnosti u pitanju?




  0



  0
 8. Bravo svaka cast za odabir!Pravi covjek na tom mjestu koji je dosta uradio za grad i jos ce.Covijek koji poznaje ljude i grad kako dise.




  0



  0
 9. Cesitke Rashku,

  Nadamo se da ce da podigne na noge Dom Zdravlja kao sto je podigao Sup, Metalurg, Hotel Plazu, HTP Boku, Bolnicu Meljine. Sve cestitke ovom sposobnom, elokventnom covjeku.




  0



  0
 10. Diplomirani ekonomista na celu Doma zdravlja? Mogli su i nekog pekara ili mesara slobodno staviti! (Uz svo postovanje tih postenih zanimanja)




  0



  0
 11. Covjek nije omiljen zato sto trazi red,ali na neki nacin s visine,pa se to mnogim ne svidja.Dako sada bude pacijentima i osoblju Doma zdravlja i Bolnice Meljine bolje.




  0



  0

Ostavite komentar

*

code