Radivoje Božović novi direktor hercegnovskog Doma zdravlja

Radivoje Božović novi direktor hercegnovskog Doma zdravlja

4819
24
Podijeli
 

images_slike_licnosti_rasko_bozovicMinistar zdravlja prof. dr Budimir Šegrt, je saglasno ovlašćenjima koja su propisana novim Zakonom o zdravstvenoj zaštiti, donio Odluku o imenovanju direktora zdravstvenih ustanova Dom zdravlja Herceg Novi i Specijalne bolnice za prihijatriju Dobrota.

Za direktora Doma zdravlja Herceg Novi imenovan je Radivoje Božović, a za direktora Specijalne bolnice za prihijatriju Dobrota Dragan Čabarkapa.

Odlučujući kriterijumi za izbor direktora zdravstvenih ustanova i odluku ministra, saglasno Zakonu o zdravstvenoj zaštiti, bili su stručne, profesionalne i moralne osobine prijavljenih kandidata, sa najboljim programom rada i razvoja zdravstvene ustanove.

Odluke će u pisanoj formi biti dostavljene zdravstvenim ustanovama, na dalju nadležnost, saglasno zakonu – navodi se na sajtu Vlade Crne Gore.

24 Komentari

 1. Molim DPS botove da se raspitaju o kandidatima koje brane iliti zastupaju. Komentari vam više nemaju veze sa mozgom

 2. Dom zdravlja traži rad i red, ili ti ga
  profesionalizam. Bozovic je u stanju
  to da obezbijedi, pa ga voljeli ili ne
  voljeli, ne bitno.

 3. Nije,DR,nego nijesu pročitale što sve treba uraditi,a prije toga ih nije ni bilo,nego je trebalo čekat da se neko pojavi na šalteru;ne samo jednom….Izvinjavala se šefica,ali to je tako normalno za sve đe nema kazne za neodgovornost.Juče,npr.u Sudu…..Čudni su oni koji se žale na flegmatičnost,oni su rijetki…

 4. Veliki diapazon poslova je obavljao kao sposoban kadar i afirmisao je i struku i djelatnosti. Blago gradu kad ima takav potencijal. U narodu postoji izreka: djevojka za sve!

 5. a ko je sad u Meljine? Radi li se još tamo? Kako praavi red kad se tamo nije baš znalo reda,nalaze pogrešno urade,pa ponovo vade krv drugo jutro.Oćete li dokaze? Smije li se reći?Da vidimo.

 6. Ljekar,humanista..specijalizaciju obavio na privatizaciji hercegnovske privrede tokom koje je zatvarajuci objekte mnoge sugradjane izljecio od rada,opake bolesti koja je prijetila crnogorskom drustvu

 7. Za “nista licno 13”: ne znam kako ti je spasio zivot, covjek nije ljekar, obicno oni spasavaju zivote, sem ako nisu bile neke druge okolnosti u pitanju?

 8. Bravo svaka cast za odabir!Pravi covjek na tom mjestu koji je dosta uradio za grad i jos ce.Covijek koji poznaje ljude i grad kako dise.

 9. Cesitke Rashku,

  Nadamo se da ce da podigne na noge Dom Zdravlja kao sto je podigao Sup, Metalurg, Hotel Plazu, HTP Boku, Bolnicu Meljine. Sve cestitke ovom sposobnom, elokventnom covjeku.

 10. Diplomirani ekonomista na celu Doma zdravlja? Mogli su i nekog pekara ili mesara slobodno staviti! (Uz svo postovanje tih postenih zanimanja)

 11. Covjek nije omiljen zato sto trazi red,ali na neki nacin s visine,pa se to mnogim ne svidja.Dako sada bude pacijentima i osoblju Doma zdravlja i Bolnice Meljine bolje.

Ostavite komentar

*

code