RADMAN ODBORNICIMA GOJKOVIĆU I MUSTURU: ZAKLJUČCI SKUPŠTINE OKO BRODOGRADILIŠTA MORAJU PROĆI PROCEDURU...

RADMAN ODBORNICIMA GOJKOVIĆU I MUSTURU: ZAKLJUČCI SKUPŠTINE OKO BRODOGRADILIŠTA MORAJU PROĆI PROCEDURU DO ZASJEDANJA VLADE

149
0
Podijeli

Predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi, Andrija Radman odgovorio je odbornicima, Obradu Gojkoviću i Mirku Musturu, zašto proslijeđeni zaključci sa Skupštine oko stečaja u Brodogradilištu još nijesu došli na dnevni red Vlade Crne Gore.

Radman je podsjetio da je nakon odluke Privrednog suda Crne Gore o uvođenju stečaja u Jadransko brodogradilište Bijela, a na inicijativu predsjednika Skupštine opštine Herceg Novi 7. jula po hitnoj proceduri održana III vanredna sjednica Skupštine o novonastaloj situaciji uvođenjem stečaja u Brodogradiliše.
– Kako je na ovoj sjednici usvojeno 11 zaključaka, ali i dogovoreno da se dva zaključka, čiji su predlagači odbornica Đurović i odbornik Gojković, međusobno usaglase i objedine zbog suštinske jednakosti, oni su dostavljeni imenovanim odbornicima. Odbornica Đurović dala je saglasnost na objedinjeni tekst 9. jula u jutarnjim časovima, a odbornik Gojković je saglasnost dao telefonom, dan kasnije u jutarnjim časovima, pa je shodno tome skupštinska služba konačne zaključke Vladi Crne Gore proslijedila 10. jula.2015. godine – pojašnjava Radman.
On dodaje i da su nakon toga kontaktirali Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore oko daljeg postupanja.
– Tada smo upoznati da svi materijali koji se upućuju Vladi na razmatranje i upoznavanje neophodno prolaze proceduru Vladinih komisija, nakon čega se uvrštavaju u dnevni red zasjedanjaVlade – navodi Radman i objašnjava da u traženom roku nije moguće informisati odbornike Obrada Gojkovića i Mirka Mustura o daljem postupanju Vlade Crne Gore.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code