Radna posjeta novskog Vodovoda Konavoskom komunalnom društvu DOO

Radna posjeta novskog Vodovoda Konavoskom komunalnom društvu DOO

0
Podijeli

Delegacija  DOO Vodovod i kanalizacija Herceg Novi je bila u radnoj posjeti Konavoskom komunalnom društvu u Čilipima u srijedu, 6. decembra. Delegaciju su sačinjavali direktorica Olivera Doklestić  i tehnički direktor Mićo Stojanović, zajedno sa Nikolom Mirkovićemiz firme CMC, stručnim konsultantom za održavanje transportnog cjevovoda Plat-Debeli brijeg, saopštili su iz hercegnovskog Vodovoda.

Cilj radne posjete je bio razmjena iskustava iz domena tehničke i finansijske problematike u oblasti vodosnabdijevanja i kanalisanja otpadnih voda.

Picerija i restoran

Direktor Konavoskog komunalnog društva DOO, Marko Glavić je predstavnike novskog Vodovoda upoznao sa brojnim novinama u upravljanju vodovodnim i kanalizacinim sistemom na području Konavala.

Predstavljena je struktura cijena za usluge vodosnabdijevanja i kanalisanja otpadnih voda, inovacije u automatskom upravljanju pumpnim postrojenjima, kao i mogućnosti u oblasti daljinskog očitavanja vodomjera.

Nakon sastanka organizovan je obilazak transportnog cjevovoda Plat-Debeli brijeg i razmatrani problemi koji su uspješno riješeni u predhodnom periodu, kao i aktuelna problematika vezana za urbanizaciju  Konavala i uticaj urbanizacije na trasu cjevovoda koji se nalazi u magistralnom pojasu.

Radna posjeta je protekla u prijatnoj i neposrednoj atmosferi. Upućen je poziv predstavnicima Konavoskog komunalnog društva da posjete objekte i postrojenja DOO Vodovod i kanalizacija Herceg Novi u cilju razmjene iskustava i nastavka uspješne dobrosusjetske saradnje.

Marketing

Nema komentara