RADNICI „ČISTOĆE“ FOKUSIRANI NA SREĐIVANJE PLAŽA, MAMULE I ZALEĐA LUŠTICE

RADNICI „ČISTOĆE“ FOKUSIRANI NA SREĐIVANJE PLAŽA, MAMULE I ZALEĐA LUŠTICE

119
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Radnici DOO Čistoća proteklih sedam dana čistili su sve nezakupljene plaže, kao i one koje ne održavaju zakupci – što je prioritetni zadatak sa koordinacionog tijela za pripremu sezone u Herceg Novom.

U skladu sa planom najvažnije je bilo čišćenje plaža na rivijeri i dijelu od blatne plaže prema Herceg Novom. Na osnovu dopisa mjesnih zajednica sa rivijere riješeno je pitanje radnika koji će održavati plaže osim za MZ Meljine i Đenovići, što treba da uslijedi.
Predstavnicima JP Morsko dobro ukazano je na probleme zakupaca koji nisu uredili plaže, kao i potrebe opremanja Šetalista Pet Danica i obale Nikole Kovačevića sa posudama za otpad na dionicama gdje je mobilijar uništen tokom radova na kanalizacionom kolektoru.
D.O.O. “Čistoća” Herceg Novi za naredna dva dana planira da uredi zaleđa plaža na poluostrvu Luštica, zatim plaže Žanjic, Mirište i Arza, prikupljanjem otpada, košenjem zaraslih površina. Biće očišćeno ostrvo Lastavica i tvrđava Mamula, prikupljen i odvezen otpad, pokošene zarasle površine i očišćen centralni bazen za vodu na tvrđavi.
Plan je da se zamjeni dio kontejnera u naselju Rose, kao i odvoz otpada i da se postave kontejneri uz bivši vojni objekat Pristan za potrebe građana u blizini ovog objekta. U sklopu ovih aktivnosti pored opreme i radnika DOO Čistoća angažovani su i ronioci “Ronilačkog centra „Marina” Herceg Novi.
Inače, danas je održana konstitutivna sjednica Odbora direktora DOO Čistoća Herceg Novi, kojom je predsjedavala Sandra Požgaj. Prva radna sjednica organa upravljanja društvom zakazana je za 16.jun na kojoj će Odbor biti informisan o realizaciji aktivnosti u pripremi turističke sezone, realizaciji programa rada za 2015.godinu.
Planirano je i donošenje potrebnih odluka za izmjenu Statuta društva i ostalih normativnih akata, nakon prestruktuiranja iz Javnog preduzeća u Društvo sa ograničenom odgovornošću.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code