Radoš Malić iz Zvornika provalio i pokrao deset lokala

Radoš Malić iz Zvornika provalio i pokrao deset lokala

3095
6
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_gradovi_hn_ulice_trg nikole djurkovicaZa brojne krađe i provale koje su se desile proteklih dana u Herceg Novom, osumnjičen je, kako Radio Jadran nezvanično saznaje, dvadesetdvogodišnji Radoš Malić, iz Zvornika.

On je za 14 dana dva puta provalio u restoran Monte Karlo u Meljinama, prvi put je odnio 320 eura, a drugi 25 eura. Zatim je provalio u kancelarije diskonta pića „Nova kaza“ u Meljinama i otuđio 250 eura.
Na udaru su bili i lokali u centru Herceg Novog: kafe bar Petica na Trgu, odakle je Radoš Malić ukrao 30 eura, zatim kafe bar Lokanda u koji je provalio i odnio 250 eura. U Sport kafe na Trgu je upao, ali ništa nije otuđio.
Na meti kradljivca našla se i prodavnica auto djelova „Kastelana“, odakle je odnio 300 eura.
Pokušao je da uzme novac, ali ga nije našao u provaljenoj parfimeriji Dama u centru Novog. Provalio je i u konobu Co Go na Škveru i otuđio praznu metalnu kasu.
Ovo lice iz Zvornika provalilo je i u objekat Pasent Light Hous u Meljinama i Tabaco šop, ali nije našao novac.
Vlasnicima je u suštini pričinjena veća šteta obijanjem prozora i vrata radnji i lokala nego krađom novca.

Picerija i restoran

6 Komentari

  1. Najcjelishodnije za građane Herceg Novog i vlasnike lokala bilo bi da se objavi njegova slika na portalu. To je najefikasniji način zaštite od njega u budućnosti a i od onih koji razmišljaju da funkcionišu na njegov način.
    0    0

Ostavite komentar

*

code