Radovi na pumpi: Mojdež i Ratiševina u četvrtak i petak bez vode

Radovi na pumpi: Mojdež i Ratiševina u četvrtak i petak bez vode

3
Podijeli

Zbog remonta jedne od dvije pumpe koje istovremeno rade u sistemu, potrošači sa područja Mojdeža i Ratiševine, će 3. i 4. maja (četvrtak i petak) imaće otežano snabdijevanje vodom, saopšteno je iz gradskog Vodovoda.

Kako pojašnjavaju u Vodovodu, remontom će biti povećan kapacitet pumpe što će uticati na kvalitet vodosnabdijevanja ovog područja.

Picerija i restoran

Ukoliko bude bilo potrebe za angažovanjem cistijerne za vodu, potrošači se mogu obratiti na telefone  067/303-070  i 067/332-033.

3 Komentari

  1. Stigla Voda u Ratiševinu, danas popodne. Kako je i obećano, brzo je reparirana stara pumpa i vraćena. Voda je stigla. Hvala Vodovodu što je održao riječ. Srećom pala i kiša pa se manje zalijevaju baštine. Ajmo ljudi malo više savjesti među nama i vi koji imate nelegalne priključke, budite malo pošteniji prema mještanim. Ne može vida da nestane tek tako, preko noći ! Vodovod čini kako i koliko može. Ne ide ništa preko noći.

  2. Kako Vas nije sramota davati ovakve izjave zar mislite da smo toliko glupi,vec dvadeset dana nema kapi vode iznad spomenika a i okolo je vrlo slab pritisak,koliko vam treba dana da promjenite punpu sramota od nadleznih u vodovodu,koliko smo vec upozoravali i razgovarali sa nadleznim u vodovodu ali bez uspjeha jer njih to ocito neinteresuje,jer su svi dosli nestrucni i preko politickih partija ,nazalost bolje se od njih nemoze ni ocekivati.Hvala.

    5
    2

Ostavite komentar

*

code