Radovi vrhunskih crtača stripa na humanitarnoj aukciji za Ivu Bijelić

Radovi vrhunskih crtača stripa na humanitarnoj aukciji za Ivu Bijelić

1227
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

strip festival xHumanitarna aukcija radova dospjelih na konkurs ‘Comic Atelier’ koga su organizovali Atelier kafana i pizzeria i Hercegnovski strip festival, kao i crteža nastalih za vrijeme ovog i prošlih izdanja festivala, biće održana sjutra  u 20 sati, u Atelieru. Sav prihod namijenjen je liječenju oboljele sugrađanke Ive Bijelić.

U ponudi će biti tridesetak radova učesnika konkursa, kao  i gostiju festivala koji su krem svjetske strip scene – Williama Simpsona, Mike Collinsa, Igora Kordeja, Jane Adamović, Williama Ortega…

Picerija i restoran

tihomir-tikulinNa nagradnom konkursu za kratki strip na temu kafane i boemskog života prvonagrađen je rad Tihomira Tikulina, zagrebačkog strip autora i ilustratora,  mladi crnogorski crtač Luka Cakić zauzeo je drugo, a tandem  Jelisaveta Fotić/Janko Radmanović iz Beograda treće mjesto.

Tokom aukcije Atelier kafana i pizzeria sniziće cijene pića za 30%.

1 komentar

  1. Svaka cast!Svi se trude da pomognu Ivi osim onih koji bi najvise trebali zapeti.Ne odnosi se to samo na institucije propale drzave nego i na tajkune kojima je drzava omogucila sa dodju do ogromnog novca raznim “biznisima”.Ajde,politicari,tajkuni,lopovi i kamatasi,procistite malo duse pomazuci nekome,u ovome slucaju Ivi.Svega par njih da izvoje,za njih ne tako znacajne sume novca,bilo bi vise nego dovoljno da se Ivi obezbijedi lijecenje.
    0    0

Ostavite komentar

*

code