Rambov koncert na Forte mare: Besplatano za sve gasioce

Rambov koncert na Forte mare: Besplatano za sve gasioce

3
Podijeli

Svim vatrogascima i dobrovoljcima koji su im pomagali želim dobrodošlicu na svirku uz besplatan ulaz. Zaslužili su mnogo više, od mene skromni gest zahvalnosti

…napisao je svjetski Kilo Car – Rambo Amadeus, pozivajući na koncert, na tvrđavi Forte mare, 25. jula u 22 sata.

Antonije Pušić, alijas Rambo Amadeus je dodao da bi “država i opština mogli da im kupe, na primjer, rukavice i maske, jer su krvarili probijajući se kroz makiju”.

Picerija i restoran

Rambo Amadeus & Five Winettous održaće koncert na jednoj od najljepših pozornica na otvorenom u okviru hercegnovskog kulutrnog ljeta u produkciji Herceg festa, a hercegnovsku svirku jedan od publici najomiljenijih umjetnika s jugoslovenskog prostora je, kako kaže, uglavio između nastupa na Jazz festivala u Šibeniku i gostovanja u jazz klubu Sejdefa u Podgorici.

– U okviru ljetne turneje stekli su se uslovi da opet zasviramo u Herceg Novom. Pošto moj bend jako voli ovaj grad, zadržaćemo se nekoliko dana i, naravno, napraviti svirku, objasnio je Rambo, koji će i ove godine opet svom gradu sa cijelom ekipom stalne postavke pratećeg benda Five Winettous priuštiti jedno veče kvalitetnog, džeziranog zvuka.

Rambo i Vinetui su u Herceg Novom svirali i prošle godine, donijevši novi fank/džez stil u poznat repertoar, sa učešćem velikog broja lokalnih muzičara i performansom novskog oriđinala Mišela. Poziv da besplatno prisustvuju koncertu svi koji su pomogli da se obuzda jedan od najvećih požara koji je ikada zadesio Boku i nesporna lokalpatriotska i ekološka opredjeljenost poznatog umjetnika garantuju i ove godine neka iznenađenja na koncertu, koji se ne propušta.

3 Komentari

  1. A kako ce da se zna ko je bio doborovljac a ko nije? Pojavice se neki blavor i ima da kaze bio sam dobrovoljac i udje a vatru gledao sa terase.

    12
    3

Ostavite komentar

*

code