Raspisan tender za rekonstrukciju trotoara u Igalu

Raspisan tender za rekonstrukciju trotoara u Igalu

8
Podijeli

Objavljena je tenderska dokumentacija  za  sanaciju trotara na dijelu ulice Sava Ilića u Igalu, procjenjene vrijednosti  95 hiljada eura, obavještavaju iz Službe javnih nabavki u Opštini Herceg Novi.

Može da učestvuje samo ponuđač koji je upisan u registar  privrednih subjekata i koji je uredno izvršio sve obaveze po osnovu poreza i doprinosa u skladu sa zakonom, odnosno propisima države u kojoj ima sjedište. Takođe, ponuđač je dužan da dokaže da nije pravosnažno osuđivan i da ima dozvolu, licencu, odobrenje ili neki drugi akt za obavljanje tražene djelatnosti javnom nabavkom.

Picerija i restoran

Ponude se Građanskom birou Opštine Herceg Novi predaju radnim danima od 8 do 14h, zaključno sa  4. decembrom u 9 časova.

Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa  priloženim punomoćjem koje je potpisalo ovlašćeno lice, biće 4. decembra u 9:30 časova u prostorijama Opštine Herceg Novi.

Projekat sanacije trotoara u glavnoj ulici kroz Igalo, od hotela Palmon Bay do nekadašnjeg restorana Galeb, završen je u avgustu ove godine. Opština je obezbijedila izradu projektne dokumentacije preko Agencije za izgradnju i razvoj, dok će lokalna Turistička organizacija finansirati izvođenje radova, iz dijela prihoda koji se prema zakonu odvaja za poboljšanje turističke infrastructure, saopšteno je tada iz lokalne uprave.

Projektom je planirana sanacija trotoara uz samu saobraćajnicu, kojom je veoma visoka frekvencija pješaka, posebno jer ona predstavlja vezu između dvije faze Instituta „Dr Simo Milošević“ i povezuje velike smještajne kapacitete, Instituta, hotela „Palmon bay“ i „Lighthouse“ sa ostatkom naselja.

Sanacija će po projektu obuhvatiti novo betoniranje (podnu rasvjetu), kao i stubiće kojim bi se sprječavalo parkiranje vozila.

8 Komentari

 1. Bolje uraditi trotoar na magistralnom putu od semafora ka Igalu, jer cesto vidim grupu djece koja idu u skolu i zbog parkiranih vozila se krecu bukvalno ivicom same magistrale. Znate kakva su djeca: gurkaju se, skakucu, neoprezno zavitlavaju… Ne daj Boze da padnu ili izlete pred auto. Mislim da bi to bilo korisnije.

 2. Ostaje li skalamerija od eloksaze na djelu trotoara kod ljtnjeg kina u Igalu ili bivšeg restorana Babić.
  Koja trenutno sluzi za lijepljenje plakata i oglasa.
  Da je vlasnistvo nekog mještanina odavno bi bila skinuta.

  10
 3. Trotoar na tom potezu je obostran. Valjda se ne rekonstruise samo jedna strana?? I takodje neka zamjene sve podzemne instalacije ( elektro, vodovodne itd) da ne bi opet kopali posle 10 dana, po starom dobrom obicaju.

  18
 4. Da pazite Institut kao sto se hvalite, nebi gradili hotele ispod njega na osnovu protivzakonskih odluka, osvetili bi setaliste ispod II Faze i smanjili bi buku koja leti ometa pacijente koji borave u Banji radi lečenja….

  8
  3

Ostavite komentar

*

code