Raspored ugradnje novih brojila

Raspored ugradnje novih brojila

957
1
Podijeli

images_slike_razno_novo_brojiloNova elektronska brojila, od ponedjeljka 30. novembra do petka 4. decembra, biće ugrađivana u ulicama:

 

 

 

Njegoševa
Narodnog fronta
Objekat „Trepča“
Žrtava fašizma
Braće Pedišić

Picerija i restoran

U toku ugradnje novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se obavlja ugradnja, biće bez napajanja električnom energijom od 8 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100, saopštavaju iz Elektroprivrede Crne Gore.

1 komentar

  1. Savetujem sve potrosace da vode racuna sta majstori rade prilikom ugradnje brojila. Iz mog iskustva to moze biti nocna mora i visemesecno natezanje sa zaposlenima u elektroprivredi. Naime, greskom su prespojili dva brojila, moje i komsijino. Kako nisam bila u stanu par meseci sacekala me je opomena pred iskljucenje i iznos od skoro 500 eur. Komsija ima proizvodni pogon na toj adresi. Kako ugradnju brojila vrsi neka privatna firma koju oni angazuju ispalo je da niko nije nadlezan i na kraju sam ceo iznos umanjila za 30% a ostalo platila kroz rate.
    0    0

Ostavite komentar

*

code