Reagovanje Ljiljane Antovske: Svi navodi Zorice Gavrilović netačni

Reagovanje Ljiljane Antovske: Svi navodi Zorice Gavrilović netačni

19
Podijeli

Na tvrdnje Zorice Gavrilović da se u KUD Igalo desio puč, nezakonitosti, da je došlo do nepotizma i osipanja članstva, reagovala je jedan od osnivača tog društva, Ljiljana Antovska:

“Reagovanje gospođe Zorice Gavrilović je nejasno, jer gospođa Gavrilović nikad zvanično nije bila direktorica KUD-a Igalo. U nijednom dokumentu je nema, od centralnog registra privrednih subjekata Crne Gore do Ministarstva javne uprave” – tvrdi Antovska.

Picerija i restoran

Ona dodaje da su svi navodi Zorice Gavrilović netačni:

“Mi za sve te navode posjedujemo dokumentaciju. S obzirom da se ovaj predmet nalazi pred nadležnim organima prepuštam njima da to riješe. Gospođa Gavrilović sve navode neka dokaže kod nadležnih organa. Ovim završavam svaku prepisku – poručuje Ljiljana Antovski, koja je jedan od osnivača KUD-a Igalo od 25. decembra 1999.godine.

19 Komentari

 1. Nevezano za ovu priču sa Zoricom Gavrilović, ova žena je najzaslužnija za odlazak mnogih iz kluba. U KUD Igalo djecu upisuje samo onaj koji ne zna kako se ona ponaša na treninzima, svi ostali ih šalju u Zeleniku ili Đenoviće.

 2. Bio sam na godisnjim koncertima KUD-a Igalo u dvorani Park gdje su pomenuta gospodja Zorica Gavrilovic-direktor KUD-a Igalo,gospodin Vlado Ozegovic i gospodin Dragan Nikolic na kraju koncerta dobivali zahvalnice i diplome za zalaganje i pozrtvovanost. Nije mi jasno kako poslije toliko godina se pojavljuje neki “novi direktor”. Djecu ne mozemo prevariti. U nadi da ce odgovorni imati sluha da ocjene i procjene kako je ispravno i da ce KUD Igalo u narednom periodu vratiti sve one koji su ga nedavno napustili. Folklor je jedan od umjetnosti u kome se ljudi psihicki i fizicki ispunjavaju na svoje licno zadovoljstvo i zadovoljstvo publike.

  13
  1
 3. Svi navodi netacni? Znaci li to da para na racunu nema? Djeca srednjeg ansambla ne napustaju klub? I pitam se samo do kada ce to drustvo trajati sa bankarskim expertom.

 4. KUD Igalo je osnovano kao sto se zna 1986.godine tako da je suvisno pricati o navodnom slucajnom osnivacu. Samo reci koliko je djece napustilo klub u poslednja 2 mjeseca od kada je gospodin Simovic direktor i zasto? Sigurni smo da to nije zbog gospodje Gavrilovic

  52
  5

Ostavite komentar

*

code