Reagovanje mladih DF-a Herceg Novi na izjavu premijera Duška Markovića

Reagovanje mladih DF-a Herceg Novi na izjavu premijera Duška Markovića

0
Podijeli

Mladi Demokratskog fronta Herceg Novi oštro reaguju na izjavu premijera Duška Markovića, prenesenu u TV dnevniku TV CG 29. aprila, a kojom je, kao serviser vlasti, pokazao svu osionost aktuelnog režima Đukanovića, naviklog na ucjene i kupovinu glasova kao „demokratski“ način vladanja DPS-a Crnom Gorom – navodi se u reagovanju mladih DF-a.

Marković je sasvim otvoreno, ali i krajnje neoprezno, saopštio kako je spreman da za DPS putem ucjena kupuje glasove u Herceg Novom. Najavio je direktno da će se graditi Osnovna škola u Igalu, pritom uz svoje tradicionalno „ali“. To jest, uz ucjenjivački uslov tipičan za sve rigidne političare i sisteme. Direktno je kazao da će gradnje škole biti, ali, kako reče – ne bi volio da pregovara oko toga s nekom lokalnom upravom, koja, kako reče „nije naša“. Dakle, sad su se i djeca iz Igala pojavila kao moneta za potkusurivanje i sredstvo namicanja glasova Novljana. Pa će, ako roditelji glasaju DPS, onda škole biti a, ako ne glasaju, onda djeca ima da čekaju neka druga vremena.

Picerija i restoran

Toliko o nepristrasnom premijeru svih građana, koji ne manipuliše osim najviše što može, i priča o demokratiji a ucjenjuje i preko budućnosti djece Herceg Novog, bez imalo skrupula, javno, direktno za medije!

Mladi DF-a Herceg Novog protestuju zbog ovakvog ponašanja premijera, koji je, što svako inače zna u Crnoj Gori, više sekretar Đukanovića nego stvarni premijer. No, neka u ovom slučaju objasni građanima ko su ti naši, a ko su njihovi. I nek kaže po čijem zadatku je došao da vrbuje i lobira građane, po čijoj naredbi se direktno uključio u političku kampanju DPS-a na otvoren i flagrantan način ucjenjujući Novljane da radi svoje djece daju glas režimskoj partiji. Ako je i od Markovića, mnogo je – poručuje se na kraju saopštenja mladih DF-a.

Plaćeni izborni program

Nema komentara