Reagovanje Opštine Herceg Novi: Netačno je da nijesmo ispunili naše obaveze za...

Reagovanje Opštine Herceg Novi: Netačno je da nijesmo ispunili naše obaveze za Rome sa Šišteta

1659
2
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_objekti_opstina_hn_2015Na tekst Radija Jadran,“Romi sa Šišteta nikako do novih kuća na Drenoviku”, odnosno tvrdnje lokalnog koordinatora NVO Mladi Romi, Mehmeta Beriše, reagovali su iz rukovodstva Opštine Herceg Novi:

–      Rukovodstvo Opštine Herceg Novi i nadležni Sekretarijat za komunalne djelatnosti i ekologiju zatečeni su izjavama lokalnog koordinatora NVO Mladi Romi, Mehmeta Beriše. Podsjećamo da je Opština Herceg Novi u prethodnom periodu pokazala punu posvećenost i odgovornost u rješavanju pitanja za grad i građane, uključujući i romske porodice za koje je lokalna uprava, nakon više od decenije nerješavanja ovog pitanja, obezbijedila zemljište, oslobodila naknada za komunalno opremanje, sa pratećom infrastrukturom.

Picerija i restoran

Netačna je informacija da Opština Herceg Novi nije ispunila bilo koju ugovorenu obavezu u ovom projektu. Ističemo da su sve ugovorene i preuzete obaveze ispunjene u potpunosti i u roku. Ostajemo i dalje posvećeni rješavanju svih važnih pitanja od značaja za grad, u skladu sa planom i utvrđenim prioritetima – zaključuje se u reagovanju.

2 Komentari

  1. Ako Opstina Herceg Novi ne izlazi u susret Romima neka izgori cijela.Kako nije ovog junosu sramota,neka vide sta imaju i sta i koliko privelegije uzivaju.Nela se pomole kad prolaze pored nje..
    0    0

Ostavite komentar

*

code