REAGOVANJE SINDIKATA INSTITUTA IGALO: NIJESMO UPOZNATI SA SADRŽAJEM I IZMJENAMA UGOVORA SA...

REAGOVANJE SINDIKATA INSTITUTA IGALO: NIJESMO UPOZNATI SA SADRŽAJEM I IZMJENAMA UGOVORA SA IWG

258
0
Podijeli

Iz Sindikata Instituta dr Simo Milošević reagovali su danas na tekst objavljen na našem portalu vezan za moguće potpisivanje ugovora o privatizaciji te kompanije, najavljenog za 16. novembar, naslovljen – “IWG SE „NEĆKA” DA POTPIŠE UGOVOR ZA KUPOVINU INSTITUTA IGALO”.

Povodom izjave koju je predsjednik Tenderske komisije, Branko Vujović, dao za naš radio u kojoj je kazao da nije upoznat sa bilo kakvim primjedbama iz Sindikata Instituta i lokalne samouprave na Ugovor, iz Sindikata navode da i pored svih nastojanja i obećanja, nijesu imali priliku da se upoznaju sa sadržajem Ugovora, ni sa njegovim izmjenama. Prema tome, nijesu mogli ni imati primjedbe na njega.
Oni podsjećaju da imaju svoje zahtjeve za koje očekuju da će ih investitotr u slučaju kupovine, ispuniti.
– Sindikat Instituta je na sjednici održanoj sa potencijalnim kupcima 28. aprila, uz prisustvo gosp. Vujovića, dobio odgovore na ranije upućene zahtjeve, na osnovu kojih je konstatovao da u ponuđenom programu privatizacije i dobijenim odgovorima nije prepoznao interes ni izvjesnost ispunjavanja očekivanja radnika Instituta. Od navedenog datuma, Sindikat nije imao kontakte ni sa ponuđačem niti sa gospodinom Vujovićem – kaže se na kraju reagovanja Sindikalne organizacije Instituta Simo Milošević.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code