REAGOVANJE: “SUN RESORT“: HOTEL NE ISPUŠTA FEKALIJE U MORE

REAGOVANJE: “SUN RESORT“: HOTEL NE ISPUŠTA FEKALIJE U MORE

104
0
Podijeli

Nakon teksta na portalu Radija Jadran “SunResort” će sanirati kvar na kanalizacionom šahtu, reagovala je izvršna direktorka Hunguest Hotels Montenegro Doo, Rita Lukacs.

Ona potvrđuje da su predstavnici Komunalne policije 6. avgusta, kao i Tehnička služba vodovoda izvršili testiranje svih kanalizacionih instalacija na teritoriji hotela.
– Prilikom testiranja utvrđen je tehnički nedostatak na pregradi jedne šahte, koji će u predviđenom roku hotel da sanira. Na licu mjesta u spomenutu šahtu postavljena je indikativna boja. Rezultat ispitivanja je bio negativan. Indikativna boja se nigdje nije pojavila, shodno tome izjavljujem, da hotel ne ispušta fekalije u more. Rezultati ispitivanja su utvrđeni zapisnikom – navodi Rita Lukacs.

Picerija i restoran

KOMUNALNA POLICIJA: U HOTELSKOM ŠAHTU NEPOZNATA CIJEV

Radio Jadran je objavljenu informaciju dobio u komunalnoj policiji, a ona je zvanično objavljena i na opštinskom sajtu. Danas smo još jednom sve provjerili i u komunalnoj policiji su nam saopštili da šaht pripada hotelu. U njemu pored cijevi koja pripada hotelu i iz koje se ne pojavljuje indikativna boja, postoji i cijev iz koje fekalije otiču i prelivaju pregradu, a odatle odlaze u more. U projektnoj dokumentaciji hotela ta cijev nije evidentirala i tek treba da se utvrdi odakle dolaze u nju fekalije.
Činjenica je i da će hotel po nalogu komunalne policije u roku od pet dana morati da reaguje i otkloni kvar. Do utorka će biti sve rješeno i poznato odakle dolazi zagađenje nakon novih testiranja.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code