Rečeno, učinjeno: Zatrpani iskopi duž rivijere

Rečeno, učinjeno: Zatrpani iskopi duž rivijere

3160
21
Podijeli

Neće biti potrebe da mještani Baošića sjutra protestuju i zaustavaljaju mašine “Milleniuma”na iskopima i polaganju cijevi na kolektoru, da bi obezbijedili odvijanje turističke sezone.

kolektor radovi 101Kako je i dogovoreno  juče sa potpredsjednikom Vlade, Petrom Ivanovićem, izvođač je prije večereri, uprkos kiši uspio da položi cijevi i zatrpa sve kanale i jame. Sređena je i jedna od plaža i nasuta pijeskom.

kolektor radovi 103O tome svjedoče mještani, ali i “svježe” fotogafije novskog foto hroničara, Milana Dobrilovića.

kolektor radovi 102Sinoptičari najavljuju kišu naredna dva dana, a poslije nje  teren treba da se osuši. Tek tada će iz kompanije “Carininvest” početi sa asfaltiranjem puta duž Đenovića i Baošića. Najrealnije je očekivati da to bude u četvrtak.

Foto: Milan Dobrilović

21 Komentari

 1. Zasto je samo zatrpano, zasto nije zavrsen kolektor nakon toliko godina??
  Neko treba da odgovara za nesposobnost!
  0  0
 2. A danas sve cvijeta doci ce premijer i sve je bajno….
  A niko od lokalnih dps vojnika nece ni smijeti da ga upita za stanje preduzeca koje je vlada unistila
  0  0
 3. Ovo je dokaz da ima onih koji rade – konkretna djela govore vise od prazne politicke price. Nema sto, svaka cast Ivanovicu!
  0  0
 4. Svaka cast Slobu Krušu i Ivanoviću sto su ispunili ono sto su obećali i zacepili usta ovim nasim sugrađanima kojima su oni za sve krivi. BRAVO SLOBO I PETRE
  0  0
 5. Sutra stizem u HN, pa me interesuje da li je napravljena nova autobuska stanica u Meljiname. Ako neko zna neka mi potvrdi. Hvala
  0  0
 6. Nije mi jasno na osnovu cega ovdje Slobo Kruso drzi rijec jeli zato sto ce nam muzika svirat cijelu noc ili zato sto ce ” njegovi kamioni” da nam drndaju cijelu sezonu.
  0  0
 7. Sjutra da se zahvalimo vlasti na unistenom brodogradilistu ,htp boka , institutu , mjesovitom ,pkb ,prvoborcu ,mamuli …. i td.
  Da im budemo zahvalni do neba …
  0  0
 8. Od hotela imamo animacije kakvi će biti u budućnosti, od šetališta i kolektora imamo obećanja i rovove, vode kada zatvore susjedi imamo ako kiša dovoljno pada, najbliža normalna bolnica je u Beogradu, brodove u okruženju svi popravljaju samo mi ne možemo, Institutu pada cijena… baš treba da im budemo zahvalni.
  0  0
 9. Ali sad kad je vec ministar i sjutra premijer , daj brate neka pritisnu ove turke da se ovo do 1 novembra sve zavrsi , i sledecu sezonu docekacemo raskopanog setalista i rivjere !
  0  0
 10. Drago mi je jedino sto se pokazalo da je Slobo Kruso covjek od rijeci… Svaka mu cast! A ne ovi drugi opstinski dps-ovci koji su zasjeli u funkcionerske fotelje i bas ih briga sto se cini po Novome, od predsjednika skupstine do silnih sekretara…
  0  0

Ostavite komentar

*

code