REGATA “MEMORIJAL JOVA DABOVIĆA”

REGATA “MEMORIJAL JOVA DABOVIĆA”

167
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Regata “MEMORIJAL JOVA DABOVIĆA” za klase Optimist, Laser standard, Laser radial i Laser 4.7. biće održana sjutra, u organizaciji Jedriličarskog kluba “Jovo Dabović” iz Baošića.

Regata će se jedriti na akvatorijumu tivatskog zaliva ispred obale u Baošićima po međunarodnim regatnim pravilima ISAF 2009-2012, Pravilima klasa koje se takmiče, Uputstvu za jedrenje. Regata se raspisuje za klase Optimist, kategorije: Optimist generalno, Optimist djevojčice i Optimist do 12 godina , klasu, Laser standard, Laser radial i i klasu Laser 4.7.
Prijave takmičara primaju se u kancelariji kluba u u Baošićima na dan trke od 10.30 h do 11.30 h kada će vođama ekipa biti uručeno i Uputstvo za jedrenje.
Nagrađenim jedriličarima biće dodjeljene medalje i diplome, a proglašenje pobjednika održace se u popodnevnim časovima, po završetku regate,koja startujeu podne.
Svi takmičari prijavom prihvataju da na regati učestvuju na vlastiti rizik i odgovornost – napominju organizatori.
Ova regata jedna je onih sa najdužom tradicijom, ne samo u Crnoj Gori nego i šire. Počela je sa osnivanjem jedriličarskog kluba „Jugole Grakalić” 1949. godine.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code