REGENT PORTO MONTENEGRO POVEZUJE CRNU GORU I AUSTRIJU

REGENT PORTO MONTENEGRO POVEZUJE CRNU GORU I AUSTRIJU

166
0
Podijeli

U Hotelu Regent Porto Montenegro dogovoreno je povezivanje programa dvije Srednje ugostiteljske škole, “Sergije Stanić” iz Crne Gore i “College for Tourism” iz Austrije kroz obezbjeđivanje platforme za usvajanje praktičnih vještina.

Saradnju su potvrdili direktori, Zoran Klikovc i Tomas Dušan, kao i direktor hotela Regent Porto Montenegra Majkl Poš, koji su uspješno sklopili poslovni ugovor.
Delegacije škola posjetiće jedna drugu kako bi temeljnije radile na konačnom cilju: uspostavljanju programa za razmjenu studenata koji će povezati učenike iz Crne Gore i Austrije i pomoći im da podijele svoja iskustva i prakse sa budućim kolegama.
“Regent Porto Montenegro je dio akcije za edukovanje mladih koji izaberu ugostiteljstvo za svoj životni poziv. Jako je važno da postoji platforma za usavršavanje mladih. Radujemo se što će Regent Porto Montenegro poželjeti dobrodošlicu učenicima ugostiteljskih škola iz Crne Gore i Austrije koji će svoje prve profesionale korake u ugostiteljstvu napraviti upravo kod nas” izjavio je direktor hotela Majkl Poš.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code