Registrujte i prijavite smještaj za novi katalog do 20. aprila

Registrujte i prijavite smještaj za novi katalog do 20. aprila

1
Podijeli

Iz Turističke organizacije Herceg Novi podsjećaju stanodavce da je 20. april posljednji rok za prijavu za novi katalog smještaja registrovanih objekata.

Katalog priprema Turistička organizacija i upućuje posljednji poziv svim vlasnicima registrovanih objekata da, ukoliko žele da se nađu u katalogu, popune formular za prijavu. Ujedno pozivaju i vlasnike neregistrovnih objekata da obave registraciju kako bi se našli u zvaničnoj ponudi turističkih smještajnih kapaciteta Herceg Novog.

Picerija i restoran

– Izrada modernog kataloga sa prezentacijom hotela i svih registrovanih objekata individualnog smještaja podstaknuta je na osnovu iskustava sa svih sajmova koje smo posjetili ove sezone, gdje se pokazalo da je kvalitetan i sveobuhvatan katalog smještaja jedan od najefikasnijih modela komunikacije, jer su svi posjetioci tražili upravo kataloge smještaja – navode iz TO Herceg Novi.

Stoga pozivaju sve potencijalne izdavaoce za sezonu 2018/2019 da registruju smještajne jedinice kako bi bili uvršteni u katalog koji je u završnoj fazi izrade. U katalogu će biti taksativno navedeni svi osnovni elementi objekta.

Potrebno je da izdavaoci popune formular dostupan na zvaničnoj stranici TO Herceg Novi, na linku.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code