REGRUTNI CENTAR “AZMONTA” ZA OBUKU RADNIKA U BIJELOM POLJU

REGRUTNI CENTAR “AZMONTA” ZA OBUKU RADNIKA U BIJELOM POLJU

85
0
Podijeli

 

James WilsonNakon obilaska više gradova na sjeveru Crne Gore, radi nabavke građevinskog materijala i obezbjeđivanja radne snage, menadžment Azmont Investmentsa je odlučio da Centar za obuku Azmonta, u kome će se pripremati na stotine radnika, otvori u Bijelom Polju. Planirano je da obuke počnu 1. decembra ove godine – saopšteno je iz pr službe ove kompanije.
Azmontov Centar za obuku radnika za građevinske poslove biće partnerski poduhvat Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, opštine Bijelo Polje i građevinske kompanije Alec Dubai, koja radi za Azmont na ovom projektu. Obuke će obavljati međunarodni i lokalni stručnjaci. Pored toga, može se očekivati da se do 2015.godine, u Centru za obuku organizuju i novi moduli iz oblasti ugostiteljstva.

– Naše namjere u ovom projektu su jednostavne i svima dobro poznate. Mi želimo da damo naš puni doprinos, pružajući mogućnost da što vise nezaposlenih iz Crne Gore, bilo da imaju iskustva ili ne, bude angažovano na našem projektu, tako da će svi oni koji završe obuku, a pokažu posvećenost i marljivost, dobiti posao.
– Do kraja ovog mjeseca će se tačno znati koji su to moduli obuke kao i način prijavljivanja za obuku – izjavio je James Wilson, izvršni direktor Azmont Investmentsa.
Wilson je dodao da je sa Neil Shackletonom, direktorom Alec DUBAI, izuzetno zadovoljan poslovnošću i ozbiljnošću sa kojom su ovu ideju dočekali gradonačelnik Bijelog Polja, Aleksandar Žurić i Biro rada, a pri tom su imali značajnu podršku Vlade Crne Gore.
– Oni su nas ugostili i zajedno sa predstavnicima lokalnog Biroa rada, iznijeli spreman plan potreba, brojki i potom ponudili izvanredne uslove i prostor za održavanje obuke. Pored tako profesionalnog odnosa gradonačelnika Bijelog Polja koji je prepoznao naše namjere i koji želi da ih kao dobar domaćin i menadžer iskoristi što više za dobrobit građana svog grada, ogromnu podršku i saradnju u ovome imamo od Vlade Crne Gore, odnosno ministra rada i socijalnog staranja, gospodina Predraga Boškovića kao i od Zavoda za zapošjlavanje Crne Gore – istakao je Wilson.
Iz Azmonta će, kako je obećao Wilson, blagovremeno uputiti poziv i ostalim opštinama, »jer svi oni koji će se obučavati mogu autobusom stići do Bijelog Polja«.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code