Rekonstrukcija kolektora: Položene cijevi, slijedi nabavka opreme za pumpnu stanicu

Rekonstrukcija kolektora: Položene cijevi, slijedi nabavka opreme za pumpnu stanicu

12
Podijeli

setaliste radovi 290216 1Postavljanje kolektorskih cijevi na Šetalištu od Galeba u Igalu do Milašinovića mosta je okončano. U toku je priprema tenderskog dokumenta za nabavku pumpnih agregata za pumpnu stanicu kod Milašinovića, kako bi se van funkcije stavio stari kolektor.
Čitav posao trebalo bi da bude gotov do početka turističke sezone, odnosno do sredine maja, uvjerava v.d. direktorica hercegnovskog Vodovoda, Jelena Đaković.
setaliste radovi 290216 2“Cilj je da sve bude gotovo do sezone, čak i prije, do sredine maja do kada bi pumpna stanica trebalo da se opremi. To podrazumijeva i nabavku pumpi, ugradnju elektro uređaja. To nijesu veliki građevinski radovi i neće se vidjeti, ali je montaža specifična. Ostali su samo monterski radovi koji se obavljaju u samoj pumpnoj stanici”, pojasnila je ona.
setaliste radovi 290216 3Zamjena kolektorskih cijevi počela je u oktobru, kada i rekonstrukcija Šetališta od Galeba u Igalu do kupališta Rafaello. Jelena Đaković je podsjetila da su tehničke ekipe Vodovoda bile u obavezi da postave kolektorske cijevi na ovom potezu, ali, kako bi sve funkcionisalo, radovi su produženi do Milašinovića plaže.

12 Komentari

  1. Ma samo pratim komentatore.Uporna ja grupa ojadjenih kojima je po svaku cijenu cilj rusenje aktuelne vlasti.Njima nece biti dobro ni da se deset hotela napravilo za godinu.Dobro,jasno.Neka se tjese pisanijom na ovom portalu.Bude i zaista realnih kritika,rijetko komentara koji su afirmativni za vlast.Sto to znaci,uspjesno spinovanje ili stvarno raspolozenje i odnos prema vlasti,odnosno uspavanost ili cak bahato ignorisanje vlasti prema onome sto pisu komentatori,odnosno gradjani?

  2. Nije sve tako crno novljani…lokalna samouprava je dovela nas lijepi grad na dno…valja novoj vlasti dati malo vremena…koliko vidim ipak ce se sve zavrsiti…nadajmo se da ce sve rupe koje su godinama pravkjene biti zacepljene…novljani…ne sjekirajte se za setaliste…i onako ga ne koristite vi nego turisti…bilo sunce ili kisa,setaliste je orazno do prvih turista…nek napreduje grad…al bi mozda jos vise napredovao da stanovnici nisu lijeni makar sopstvena imanja urediti orije sezone,da je manje drace.

  3. To sa polaganjem cjevi ste još prija 2 mjeseca javili da je završeno.Ko je ovdje lud?Armatura za potporne stubove kisne i hrđa preko 2 i po mjeseca pored mora i tako oronula će se ugradit u noseće stubove šetališta pa za par godina sve nanovo.

Ostavite komentar

*

code