Reprezentacija Crne Gore nakon Bukurešta stigla u Tokio

Reprezentacija Crne Gore nakon Bukurešta stigla u Tokio

2172
0
Podijeli

vaterpolo Japan pripreme
foto: wpolo.me

Nakon početnih priprema za Olimpijske igre u Riju u Herceg Novom, te na  turnirima u Bukureštu, na kome su zabilježene dvije pobjede – protiv Rumunije i Gruzije i poraz od SAD-a, vaterpolo reprezentacija Crne Gore stigla je u Tokio.Tu će imati desetodnevne pripreme u saradnji sa vaterpolo selekcijom Japana, takođe učesnicom OI u Riju. Odmjeriće  snage 12. juna.
Reprezentacija je jutros imala prvi trening u glavnom gradu Japana, a timu su se priključili još i Miloš Šćepanović, Uroš Čučković, Saša Mišić, Nikolas Saveljić.
– Sigurno da nas očekuju jako dobre pripreme, jer je Japan učesnik Olimpijskih igara u Riju. Kombinovaćemo dosta, na mlađima je da iznesu teret, dok će stariji raditi po posebnom tretmanu. Radićemo dva sata dnevno sa Japancima i individualno – poručio je selektor reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković.
Inače, turnir u Bukureštu bio je prvi u sklopu priprema za Rio. Duel sa Sjedinjenim Američkim Državama bio je najteži.
– Oni su došli u najjačem sastavu, falio im je samo jedan igrač Olimpijakosa. Vidjelo se da su spremniji od nas, bili su najdominantnija ekipa na turniru, uostalom oni se uvijek pripremaju maksimalno jako kada je u pitanju olimpijska godina. Uglavnom smo koristili mlađe igrače, željeli smo da odmorimo najiskusnije. Protiv Gruzije nijesmo najbolje otvorili meč, imali smo problema u trećoj dionici, ali smo uspjeli da slavimo na kraju. Sa druge strane, protiv Rumunije smo odigrali odlično, slavili smo mnogo lakše nego što sam očekivao i zadovoljan sam kako su igrači prišli meču – kazao selektor  Gojković.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code