RESTRIKCIJE VODE IPAK DO 10. NOVEMBRA

RESTRIKCIJE VODE IPAK DO 10. NOVEMBRA

171
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Punjenje hidrotuela Gorica – Plat počeće ipak 10. a ne 5. novembra, što znači i da će restriktivni režim vodosnabdijevanja trajati do 10. novembra, saopšteno je jutros iz hercegnovskog Vodovoda i kanalizacije d.o.o.

U hercegnovskom preduzeću jutros su dobili obavještenje iz HE Dubrovnik i HE Trebišnjica da će remonti na HE Dubrovnik trajati do 5. novembra, a remonti na HE Trebišnjica trajaće do 10. novembra. Tada će se krenuti i sa punjenjem hidrotunela Gorica – Plat, kada se očekuje prekid restrikcija i normalizovan dotok vode.

Picerija i restoran

Nastavak radova na postrojenjima HE Dubrovnik odlagan je dva puta zbog loših vremenskih uslova, počeo je 21. oktobra čime i restrikcije vode u Herceg Novom, koji je ponovo ostao bez 450 sekundnih litara vode sa Plata.

Ovo je drugi put da je Herceg Novi imao restrikcije ove godine. U junu je obavljen remont na agregatu broj dva HE Dubrovnik i završen na HE Trebišnjica. U nastavku, uslijedila je potpuna revitalizacija agregata jedan HE Dubrovnik,što je posao na koji se čekalo više decenija.

Ipak, Novljani su ovog puta imali mnogo blaže restrikcije, a zbog smanjene potrošnje, u restriktivnim terminima vode je bilo i po četiri sata, dok su neki djelovi grada vodu imali bez prekida.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code