Rimskim mozaicima nacionalno priznanje za najbolji turistički lokalitet

Rimskim mozaicima nacionalno priznanje za najbolji turistički lokalitet

0
Podijeli

Nagrada Wild Beauty Award  za najbolji turistički lokalitet u Crnoj Gori na svečanosti u restoranu „Imanje Knjaz“ dojeljena je Rimskim mozaicima u Risnu. Nagradu za Rimske mozaike primile su Emilija Radulović i Bosiljka Vuković iz Turističke organizacije Kotor.

Rimski mozaici očima Crne GorePored Rimskih mozaika nagrađeni su i hotel Hilton Podgorica, etno selo “Nevidio” u Šavniku, plaža „Bajova kula“ u Kotoru, „Aqua Park“ u Budvi, manifestacija Tivatske ljetnje fešte. Priznanja za 2016. godinu pripala su urednici časopisa „Caffe Montenegro“ Sanji Golubović, plaži i restoranu „Pješačac“ na Skadarskom jezeru i Turističkoj organizaciji Bara za najbolji suvenir.

Picerija i restoran

Na dodjeli nagrada premijerno je prikazan novi promotivni spot Nacionalne turističke organizacije pod sloganom „Crna Gora uvijek drugačija“.

Ovo priznanje se već 12 godina dodjeljuje pod pokroviteljstvom poredsjednika  Crne Gore Filipa Vujanovića.

Dodjela prestižnog nacionalnog priznanja „Wild Beauty Award“ ustanovljena je 2005. kako bi se podstakao i afirmisao sektor turizma, unaprijedio kvalitet, promocija i konkurencija, kreirale i prepoznavale turističke vrijednosti, a slijedeći strateško opredjeljenje za stvaranje održivog i prepoznatljivog turističkog proizvoda Crne Gore.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code