Rođendan TO Budva i Dan državnosti uz koncert Massima Savića

Rođendan TO Budva i Dan državnosti uz koncert Massima Savića

807
0
Podijeli

to budva dan drzavnostiPovodom obilježavanje Dana Turističke organizacije opštine Budva i Dana državnosti najavljen je koncert Massima Savića.

– U jeku turističke sezone, ovu manifestaciju prati veliki broj turista i medija kao jedan od najatraktivnijih događaja u Crnoj Gori tokom cijelog ljeta, očekivanja javnosti samim tim su velika, pa nas to obavezuje da kvalitet i program i ovog događaja svake godine dižemo na sve viši nivo i time potvrdimo da se Budva izdvaja u cijelom regionu kao centar lijepih dešavanja – saopštili su iz TO Budva.

Picerija i restoran

Program proslave će biti realizovan dvije noći, pa je 12. jula, na trgu ispred Starog grada, predviđen koncert Marijane Zlopaše i benda “Crveno i crno” u 21:30, kao i nastup regionalno popularnog i potpuno jedinstvenog Massima Savića, koji je zakazan za 23. U saradnji sa Grad teatrom, publici će biti predstavljena komična opera kompozitorke Isidore Žebeljan “Dve glave i devojka”, koju je režirao Boris Liješović, a biće održana 13. jula u 21.30.

Program će biti upotpunjen spektakularnim vatrometom prepoznatljivim za manifestacije u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code