RODRIGUEZ: PORTONOVI VIŠE NIŠTA NE MOŽE ZAUSTAVITI – PROJEKAT „ONE&ONLY“ DO...

RODRIGUEZ: PORTONOVI VIŠE NIŠTA NE MOŽE ZAUSTAVITI – PROJEKAT „ONE&ONLY“ DO SREDINE JUNA

189
0
Podijeli

Proteklih mjesci intezivirani su građevinski radovi u prvoj fazi projketa Portonovi, na mjestu bivše kasarne u Kumboru.

Iako azerbejdžanska kompanija „Azmont investments” ne pravi medijske promocije projekta, on napreduje. Potvrdio je to nedavno na FREI festivalu u Bečićima, direktor razvoja projekta Portonovi, Angel Rodriguez.
– Punom parom smo započeli gradnju. Gradimo Portonovi village u skladu sa programom. Brod sada ništa više ne može zaustaviti – kazao je Rodriguez.
On ovaj pola milijarde eura vrijedan projekat uvijek upoređuje sa putovanjem:
– Započeli smo ovo putovanje 2013. godine. Srećni smo što imamo odličan brod, odličnu lokaciju, jednu od najboljih lokacija ne samo na ovom području, već i na čitavom Mediteranu. Imamo, takođe, odličnu posadu. Posada vam je potrebna na putovanju. Naša posada je fantastična. Počevši od operatera koji vode hotel i spa. One & Only je svjetski hotel operater. Nadam se da ćemo imati gotov projekat hotela do sredine juna – najavio je Rodriguez.
On je u stručnom timu Portonovog izdvojio i neke svjetske arhitekte, kao što je Jean-Michel Gathy iz Denistona, koji je vodeći svjetski arhitekta za hotele i rizorte.
– Imamo odlične master planere, Harper Downie, i takođe odličan građevinski tim. Imamo odličnu posadu, i odličan brod, na pravom smo putu -poručio je direktor razvoja Portonovog.
Inače, Angel Rodriguez je prvi put učestvovao na FREI festivalu, koji je za njega veoma impresivan i oslikava investicije koje se dešavaju u regionu. Već se, kako je rekao, raduje ponovnom dolasku sljedeće godine.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code