Rolling Stones na Citadeli

Rolling Stones na Citadeli

3
Podijeli

Ne, ne dolaze najpoznatiji barokni tinejdžeri Engleske sa Mik Džegerom na čelu na Citadelu, već su se sa nje obrušile dvije kamenčine. Pretpostavljam da niko nije bio u blizini i pretrpio štetu, inače bi mediji to već bili javili.

Bacio sam oko na obrušeno kamenje i zabezeknuo se u kako lošem stanju je upravo taj jedan zid. Prosto nevjerovatno da se još nije raspao u komade! Tu se ne može govoriti o neimarskoj vještini, siguran sam da ti koji su gradili nisu bili majstori Crnotravci. Sumnjam da su imali i četiri razreda osnovne škole. Toliko fušeraja policija ni u ona vremena nije tolerisala.

Picerija i restoran

Nego, ostavimo škerce po strani. S obzirom da je upravo to mjesto danju omiljeno za snimanje Boke, a noću i u druge svrhe, to bi bilo pametno postaviti upozorenje da je zid u ruševnom stanju i opasnost za posjetioce. Sumnjam da će se to skoro uraditi, a još manje da će se Citadela u dogledno vrijeme renovirati. Biće mi dovoljno ako barem par ljudi shvati ovu stvar ozbiljno pa ni sebe niti druge ne dovede u opasnost.

Đorđe Matković

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code