Rukometašice “Maestrala” bronzane u Zrenjaninu

Rukometašice “Maestrala” bronzane u Zrenjaninu

1228
1
Podijeli

zrk maestral zrenjanin 170216Međunarodni rukometni turnir – Trofej GRADA Zrenjanina 2016. okupio je 84 ekipe iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske i Rumunije. Među učesnicima bio je i ŽRK Maestral, koji je osvojio treće mjesto, odnosno bronzanu medalju.
U grupnoj fazi takmičenja ekipa “Maestrala” je zauzela II mjesto u grupi B, sa dvije ostvarene pobjede (protiv ekipa: Radničkog iz Obrenovca i kamp Crvenka) i jednim porazom (protiv ekipe Srema). U polufinalnoj utakmici izgubili su od prvaka Srbije – ekipe Juniora iz Beograda. U borbi za medalju pobjeđena je ekipa domaćina, Proletera iz Zrenjanina, poslije velike drame na kraju i boljeg izvođenja sedmeraca (u regularnom toku bilo je 11 :11). Za najboljeg golmana turnirara proglašena je Danica Pandurević iz Maestrala koja je imala 15 odbranjenih sedmeraca na turniru.
zrk maestral zrenjanin 170216 2Za Maestral igraju: Anđela Pavlović, Danica Pandurević, Anđela Ivanovski, Milena Jović, Milica Bokan, Danica Prnjat, Isidora Radmilović –kapiten ekipe, Đorđina Gugolj, Mila Ivanovski, Jelena Zorić, Zoran Ivanovski – trener golmana i Snježana Sučević – trener ekipe.

Od 13. do 15. februara odigrano je ukupno 217 utakmica u muškoj i ženskoj konkurenciji. Za samo tri dana kroz Zrenjanin je prodefilovalo 1.200 rukometaša i rukometašica, a kada se tu ubroje i treneri, zvanična lica, predstavnici klubova i roditelji djece, ukupan broj gostiju je prešao sigurno cifru od 1.500 ljudi. Direktor turnira je proslavljeni reprezentativac Zlatko Čaušević, a promoteri: Momir Rnić, Tatjana Medved, Andrijana Budimir, Vladimir Petrić i Milan Grubin.
Utakmice su se igrale u Kristalnoj dvorani, “Medisonu”, sali OŠ “Žarko Zrenjanin” i Zrenjaninskoj gimnaziji.zrk maestral zrenjanin 170216 1

Picerija i restoran

1 komentar

Ostavite komentar

*

code