RUPA ZAKRPLJENA NA MOJDEŠKOM PUTU, ALI OSTAJE RUPA U KOMUNIKACIJI

RUPA ZAKRPLJENA NA MOJDEŠKOM PUTU, ALI OSTAJE RUPA U KOMUNIKACIJI

131
0
Podijeli

Rupa na Mojdeškom putu, kod skretanja za market “Voli” u Igalu, konačno je „zakrpljena”.

Naime, u kvaru je bio dio vodovodne mreže, zbog čije je sanacije rupa „zjapila”, prekrivena sa par drvenih letvi i predstavljala je pravu opasnost kako po prolaznike, tako i auta.
Sanacija lokalnih puteva nadležnost je JP Stamebno komunalno, međutim o ovom problemu, kažu nam, nisu bili obaviješteni. Na svim dionicama gdje je neophodna bilo kakva sanacija, mora se postaviti i adekvatna signalizacija.
JP Vodovod i kanalizacija, radove je izvodilo „na svoju ruku”, zbog čega nije ni bilo postavljene signalizacije, kaže nam direktor Stambeno komunalnog, Boris Seferović. On se žali što nema bolju saradnju sa ostalim opštinskim preduzećima da bi zajednički pronalazili rješenja. Sa JP Vodovod i kanalizacija često ne mogu naći zajednički jezik.
„Sa njima stvarno imam najlošiju komunikaciju. Oni jednostavno prekopavaju i morali bi da me obavijeste da bi postavili znak, ako ga već oni nemaju. Oni ovako rade „na svoju ruku”, i ne daj bože da se desilo da je neko upao u rupu, kasno bi bilo da razmišljamo da li je to zbog kanalizacije, šahtova, odvoda atmosferskih voda ili nečeg drugog”.
Seferović dodaje da bi volio da nešto preduprijedi kako bi se građani mogli na vrijeme informisati, ali, kako kaže „džabe, sa njima se ne možemo dogovorit”.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code