Ruskinja uhvaćena više puta u prevari

Ruskinja uhvaćena više puta u prevari

3
Podijeli

Ljeto donosi više turista, a među njima ima i onih koji nijesu došli samo radi odmora. Da je tako potvrđuje nam Novljanka, koja radi na recepciji jednog hercegnovskog hotela. Ona je doživjela da je jedna ruska državljanka prevari. Napustila je hotel, bolje reći pobjegla, a nije platila račun:

– Ruskinju K.M. koja ima 43 godine, kada sam došla u Centar bezbjendosti Herecg Novi da je prijavim, zatekla sam je u prostorijama policija. Bila je privedena zbog niza drugih prevara u Herceg Novom i Boki. Saznala sam da je isto uradila u dva hotela, a u trećem nije uspjela. Pored toga, prevarila je nekoliko vlasnika rent a car agencija iz Herceg Novog i Tivta. Neki od njih su se, takođe, pojavili u Centru bezbjednosti da daju izjavu – priča nam sugrađanka

Picerija i restoran

Ona kaže da sve što želi jeste da na ovaj način upozori druge privrednike, jer „naš Zakon je takav da ne može mngo da se učini“ i plaši se da bi K.M mogla nastaviti sa obmanama i neplaćanjem računa za usluge.

Saznali smo da je zbog (ne)djela koje je počinila ova ruska državljanka kriminalistička policija, čija je to nadležnost, kontaktirala tužilaštvo i slučaj će biti procesuiran uz krivične prijave.

3 Komentari

  1. To je vjerovatno ona sto ide i po prodavnicama i ubjedjuje te da je dala 50 eura ili vise i da joj nisi dobro vratio kusur..Malo to nasamarati i vratiti u Rusiju..

    80
    1

Ostavite komentar

*

code