RVL: Jadran u Zagrebu protiv Mladosti

RVL: Jadran u Zagrebu protiv Mladosti

0
Podijeli

Vaterpolisti Jadrana Carine nastavljaju danas takmičenje u Triglav regionalnoj vaterpolo ligi utakmicom 4. kola A1 grupe protiv Mladosti, ekipe koja ove sezone nastupa u Ligi šampiona.

Mečevi u Zagrebu tradicionalno su interesantni i atraktvini za gledanje, ali i teški za sve gostujuće ekipe. Mladost je ove sezone pojačala revode i dobro je uklopljena u odnosu na prošlu, smatra kapiten Novljana, Marko Petković.

Picerija i restoran

– Uvijek su to interesantne i jake utakmice, lijepe za gledanje. U prethodnih par godina smo imali par jako dobrih mečeva, koje smo završavali pobjedama. I ovaj put smo došli da odigramo najbolje što možemo i da se vratimo kući sa sva tri boda. Vidjećemo, očekujem jako dobar ali izuzetno težak meč – ističe on.

Kako je za Radio Jadran kazao trener Jadrana, Vladimir Gojković Novljane na bazenu na Savi očekuje teška utakmica protiv ekipe koja se dosta pojačala u ovoj sezoni.

– Znamo se sa njima, odigrali smo već dosta utakmica u prošlosti. Jeste da su malo izmjenjeni, ali znamo šta možemo očekivati. Pokušaćemo da im se suprodstavimo. Otvaranje utakmice biće izuzetno važno, da izrdžimo početni pritisak i nadam se da ćemo ona moći da pokažemo naš kvalitet – objašnjava on.

Jadran će u Zagrebu nastupiti oslabljen, jer Gojković ne može da računa na Đura Radovića i Dragana Draškovića, jako bitne karike u redovima ekipe sa Škvera.

– Radović je povređen i dalje, pitanje je hoće li biti spreman za iduću utakmicu, a Drašković ima suspenziju jednog meča. To je veliki hendikep. Nadovezalo se nekoliko sedmica da ne možemo da nastupimo u kompletnom sastavu. Nadam se da ćemo izaći više iz tog lošeg perioda – navodi Gojković.

Početak utakmice u Zagrebu zakazan je za 20:15 časova, a direktan TV prenos obezbijeđen je na kanalu Arena Sport 4.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code