Šah: Miloš Bubanja na fidemajstorskom turniru u Đenovićima

Šah: Miloš Bubanja na fidemajstorskom turniru u Đenovićima

1
Podijeli

Još jedan fidemajstorski turnir biće održan u Đenovićima , od 16. do 25. decembra. Biće to “THIRD SATURDAY” FM-A CHESS TOURNAMENT December 2017 Create Appointment, a direktor je Goran Tomić.

Učestvovaće  Yildirim, Ibrahim Halil (TUR), Milutin Perišić (MNE), Zoran Lazarević (MNE), Danilo Tomić (MNE), Miloš Bubanja (MNE) i  Mašan Bubanja (MNE).

Picerija i restoran

Perišić, Tomić, otac i sin Mašan i Miloš Bubanja su domaći igrači iz Herceg Novog, a pobjednik prvog FM turnira prije mjesec, Zoran Lazarević je iz Tivta, dok je Yildirim iz Turske.

Glavni sudija je IA, Veselin Balšić.

– Turniri u Đenovicima postaju atraktivniji i posvećeniji što od naših igrača iz Crne Gore, tako i iz ostalih zemalja širom svijeta. Priznajem da je ovaj turnir za mene poseban, jer sam dobio poziv od mog kolege iz kluba, FIDE majstora Gorana Tomića, što sam rado prihvatio. Potrudiću se da što bolje odigram i nadam se da ću na ovom turniru ponoviti uspjeh iz Beograda – kaže za Radio Jadran, Miloš Bubanja.

Pored fidemajstorskog igraće se i intermajstorski turnir od 16. do 25.decembra, a slobodan dan ce biće 19 decembar. Turnir će se održati u Hotelu “Milena” u Đenovićima.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code