SAJAM AUTOMOBILA U BUDVI

SAJAM AUTOMOBILA U BUDVI

167
0
Podijeli

jadranski-sajam-logoNa Jadranskom sajmu u Budvi sjutra će u 11 h biti otvoren 14. Sajam automobila. Do 9. oktobra posjetioci će moći da uživaju u raznovrsnosti ovogodišnje  ponude automobila. Ovo je manifestacija koja se tradicionalno održava i okuplja veliki broj znatiželjnih ljubitelja auto industrije i kupaca.

– Vjerujem da će ove godine svi oni koji misle da kupe  novo vozilo izuzetno biti zadovoljni, jer su se izlagači u saradnji sa lizing kompanijama, bankama i osiguravajućim zavodima, koji će takođe biti prisutni na sajmu, pripremili i kreirali prodajne pakete  koji će zadovoljiti svačiji ukus i potrebe – rekao je za naš radio rukovodilac marketing službe Jadranskog sajma, Vatroslav Belan.
On dodaje da povratak pojedinih brendova koji su izostali na prethodnim manifestacijama govori o tome koliko  manifestacija ima značaj za tržište Crne Gore.

– Brojne kompanije će prvi put izložiti neke od svojih modela. Biće premijerno izloženi javnosti. Biće 25 direktnih izlagača koji će predstaviti oko 40 brendova u oblasti auto industrije, prateće industrije auto dijelova, motocikala. Prvi put je na sajmu Lexus, zatim kompanija Ljetopis Automotive. Ne želim nikog posebno da izdvajam, jer svi su oni najavili svoja vozila, svoje premijere pa ćemo to ostaviti izlagačima da oni prezentuju – ističe Belan.

Picerija i restoran

Ljubitelji četvorotočkaša pripremite se za sajam u Budvi. Radno vrijeme sajma je od 10 h do 19 h.

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code