SAJAM NAUTIKE U PORTO MONTENEGRU

SAJAM NAUTIKE U PORTO MONTENEGRU

165
0
Podijeli

U ekskluzivnoj marini Porto Montenegro, od 1. do 4. maja u organizaciji Jadranskog sajma, biće održan 32. Sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju – Nautic Show.

Kako je saopšteno na press konferenciji u Jaht klubu Porto Montenegra, ovu sajamsku manifestaciju karakterisaće dvostruko veći zakupljeni izlagački prostor u odnosu na prethodno izdanje.
Biće predstvljeni brodovi, nautička i oprema za marine, servisne usluge, programi brodskih i vanbrodskih motora i popularni nautički časopisi:
– Na Sajmu će biti izložena plovila impresivnih dimenzija i plovnih karakteristika renomiranih svjetskih proizvođača. Isto tako, u ponudi su i sportska, pomoćna i plovila za razonodu, kao i više modela plovila, koja su cijenama, veličinom i karakteristikama prilagođena širem krugu potencijalnih kupaca – istakao je izvršni direktor Jadranskog sajma Rajko Bujković.
Među 23 ekskluzivna izlagača prvi put se predstavljaju brendovi Suzuki Marine, Cwowline, Jobe Sport, a na sajmu će biti prisutni i Azimut, Marquis, Sessa Marine, Mar Co, Mastercraft, Yamaha, Honda, Toyota, Sea Keeper, Atlas Marine, Autopower, Valvoline, i mnogi drugi.
Najimpresivniji među izloženim motornim brodovima su Azimut 64 20.10 m, Marquis 630SY 20.00 m, ali i jedrilica Mylius 16e95 Sailboat, dužine 18.30 m.
Lokacija Sajma nautike u marini Porto Montenegro će omogućiti potencijalnim kupcima i probne vožnje eksponata u realnim uslovima:
– Ove godine sajam će imati dodatnu vrijednost samim tim što je pozicioniran u srcu naselja i marine, između Zbirke pomorskog nasljeđa i rezidencijalnih kompleksa. Ovaj događaj je uvod u novu nautičku sezonu, a naširem planu i odlična najava turističke sezone u Crnoj Gori, kazao je direktor marine Porto Montenegro, Tony Browne.
PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić najavio je kvalitetan prateći program manifestacije koji će zaokružiti sajamsku ponudu: izložbu fotografije Maje Đurić pod nazivom Život starih barki u Zbirci pomorskog nasljeđa, degustaciju vina u Crush-u, predstavljanje Heidi Klein ljetnje kolekcije, humanitarnu akciju frizerskog salona Vlado Hair Design i DJ nastup Miss Mavrik iz Londona uz Barman show.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code