Sajam sporta u Tivtu prilika da se mladi više okrenu sportskim aktivnostima

Sajam sporta u Tivtu prilika da se mladi više okrenu sportskim aktivnostima

722
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

sajam-sporta-tv1Na prvom sajmu sporta u Tivtu, na platou između Srednjoškolskog centra „Mladost“ i OŠ „Drago Milović“ predstavilo se 16 klubova i organizacija. Mladi u najmanjoj crnogorskoj Opštini imali su priliku da saznaju sve o sportskim klubovima i organizacijama koje postoje u ovom gradu.

Predstavili su se, pored ostalih, Košarkaški klub Pro Basket, Ženski rukometni klub Tivat, Omladinski fudbalski klub Boka, Jedriličarski klub Delfin, Sportsko-plesni klub Bellissima, Klub malog fudbala, Košarkaški klub Teodo, Šah klub Mimoza, Rukometni klub Partizan, Judo klub Tivat, Aikido klub Tivat, Karate klub Mawashi, Odbojkaški klub Gimnazijalac Kotor, Školica sporta Sportikus i mnogi drugi. Aktivnosti je predstavio i Sportski klub Porto Montenegro.

Picerija i restoran

Sajam je organizovao Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja, a sekretarka, mr Danka Ognjanović je ocijenila ovu vrstu okupljanja kao vrlo korisnu za promociju sporta i zdravih stilova života. Zato će u Tivtu nastojati da  ovakav događaj postane tradicionalan.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code