Salsa na terasi Gradske kafane otvara sezonu

Salsa na terasi Gradske kafane otvara sezonu

1802
3
Podijeli

salsa Tito GramendiaLjubitelji latino ritmova i plesa moći će da uživaju u novoj salsa žurci, 7. maja na terasi Gradske kafane u Herceg Novom. NVO Bayamo i Gradska kafana otvaraju tako plesom novu ljetnju sezonu.
– Nova, a stara lokacija, u Gradskoj kafani, biće pravo mjesto za dobro raspoleženje, kako za plesače, tako i za neplesače. Ko nikada nije posjetio ovo mjesto ovo je sjajna prilika, a ko jeste onda smo sigurni da zna o kakvom hedonizmu se radi – poručuju iz NVO Bayamo.

Žurka ne bi bila toliko posebna da nema iznenađenja. S plesačima će biti i 2 instruktora: Robert Szamesi i Tito. Tako će subota, 7. maj biti rezervisana za salsa zaljubljenike, od 11h kada ce biti održane radionice sa instruktorima.
Termini radinioca:
Robert Szamesi: od 11h do 13h (“Zaplešimo kao Kubanci”)
Tito: od 13:15h do 14:15h (body movment – svi nivoi).
Poslijepodne:                                                                                                              Tito: od 16h do 17h (footwork beginer and intermediate) i od 17:15h do 18:15 (salsa partner work – intermediate).

Picerija i restoran

O kakvim instruktorima se radi dovoljno je reći da su redovni predavači na svim većim salsa kongresima: Rovinj, Berlin, Havana en Belgrado, Cubanero…
Uveče, od 21h, priprema se salsa žurka, a ulaz je besplatan.
Cijena za sve radionice je 15 eura ili 5 eur po radionici. Za redovne članove NVO Bayamo radionice su besplatne.
Prijave i dodatne informacije u inbox na Facebook stranici NVO Bayamo ili sms-om na brojeve: 063 235 432 i 067 470 575.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code