SAMO JEDNA PLAŽA NA PRIMORJU NEMA ČISTU MORSKU VODU

SAMO JEDNA PLAŽA NA PRIMORJU NEMA ČISTU MORSKU VODU

273
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Rezultati ponovljenih analiza uzoraka morske vode koje su, zbog loših vremenskih uslova, realizovane u periodu od 17. do 19. avgusta pokazali su kvalitet K1 klase na 5 od 6 kupališta na kojima je tokom redovnog mjerenja sanitarnog kvaliteta morske vode rezultat bio van propisanih granica.

Novi rezultati pokazali su da je na kupalištima “Bay Beach” i “Centar Igalo” u Herceg Novom, kupalištu hotela “Kamelija” u Tivtu, kupalištu Veliki pijesak u Baru i kupalištu hotela “Lido” u Ulcinju morska voda kvalitetna i bezbjedna za kupanje i rekreaciju.
Na kupalištu Žukotrlica ponovljene analize su pokazale da mikrobiološki parametri i dalje prelaze propisane granice, zbog čega je Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom uputilo prijavu Upravi za inspekcijske poslove radi obavljanja kontrole ove lokacije.
Institut za biologiju mora će, u skladu sa Ugovorom sa Javnim preduzećem, nastaviti da obavljanja uzorkovanja i analize kvaliteta morske vode na spornoj lokaciji do utvrđivanja da je ona ponovo bezbjedna za kupanje i rekreaciju.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code