“Santa Maria della Salute” u Dvorani Park

“Santa Maria della Salute” u Dvorani Park

4390
2
Podijeli

Film proslavljenog reditelja i scenariste Zdravka Šotre, “Santa Maria della Salute”, rađen po motivima istoimene pjesme ovog pjesnika, biće prikazan u Dvorani Park 16, 17. i 18. januara.

santa_maria-hfGlavne uloge tumače Tamara Aleksić, Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović i drugi, a radnja filma prati životnu priču i ljubavnu borbu čuvenog pjesnika srpskog romantizma Laze Kostića, koji se u 50. godini zaljubljuje u Lenku Dunđerski, koja je u tom trenutku imala tek 19, ali i nastanak njegove najpoznatije pjesme.

Picerija i restoran

Film je premijerno prikazan 20. decembra u Beogradu, a za prvih 7 dana prikazivanja u Srbiji pogledalo ga je 25 hiljada gledalaca. Pojedine scene iz filma snimane su i u Herceg Novom, Cetinju, Kotoru i Baru.

Projekcije filma zakazane su za dva termina: od 17 i 20 časova. Prodaja ulaznica po cijeni od 3 eura počinje 16. januara od 9:00 do 12:00 i od 16:00 do 20:00 sati

2 Komentari

 1. Sramotno je da juce na projekciji u 17.00h nije bilo grijanja sve do 18.30h, neko bi trebao da odgovara za propuste jer svi znamo da ih je u Herceg Festu zaposleno kao mrava, a nema ko da ukljuci grijanje!!!
  0  0
 2. bio sam danas (cetvrtak), da kupim karte. Covek sedi za salterom gde se prodaju karte i kaze mi: “karte tek od ponedeljka”. Ja ga pitam “Dobro a sta vi tu sad radite, kad nema niti jedna predstava niti bilo koje drugo desavanje. Sta prodajete vi tu”?
  ///”jeste, sad cu ja tebi da se pravdam”> to je bio njegov odgovor

  ne razumem , zasto se reklamira film za koji ne mogu da se kupe karte. osim na dan prikazivanja….zasto to nije naglaseno na reklamnim plakatima!?
  0  0

Ostavite komentar

*

code