Saobraćajci uče najmlađe: Bezbjedno od škole do kuće

Saobraćajci uče najmlađe: Bezbjedno od škole do kuće

4
Podijeli

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi priredili su edukativni čas za djecu predškolskog uzrasta vrtića Naša radost – područna jedinica Topla, radi sticanja osnovnih znanja o bezbjednosti saobraćaja, saopšteno je iz Uprave policije.

Predavanje je pratilo 57-oro djece i 4 vaspitača.
Edukativni čas na temu „Bezbjedno od kuće do vrtića“ održan je na platou ispred zgrade Centra bezbjednosti i u službenim prostorijama Centra, u okviru projekta „Dani otvorenih vrata“.

Picerija i restoran

Izvedena je pokazna nastava „Čas o saobraćaju“, tokom koje su službvenici Centra bezbjednosti održali čas o bezbjednom kretanju u saobraćaju, primjeren predškolskom uzrastu pokazavši im sredstva za rad koja koriste službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi.

4 Komentari

  1. Kao dobar poznavalac prilika u vrtiću na toploj ali i kao bivši roditelj,želim da se bar na ovaj način pomenu najpredaniji,zasigurno najsavjesniji vaspitači ovog objekta na toploj. Veliko poštovanje za rad na dobrobiti naše djece – Vesni i Nini !

    2
    4
  2. Kao roditelj želim da pohvalim vaspitačice naše djece Tamaru Živanović i Tamaru Vuković koje predano rade s našom djecom i vode ih na mnoge edukativne nastave za svaku pohvalu i želim im dalji uspešan rad

    23
    4

Ostavite komentar

*

code