Saobraćajna nezgoda u Zelenici

Saobraćajna nezgoda u Zelenici

6204
20
Podijeli

U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko 8.30 h desila na magistralnom putu u Zelenici, kod marine, lakše je povrijeđeno jedno lice.

saobracajna zelenika 030716Kako Radio Jadran saznaje, do nezgode je došlo kada se N.N.( ’84. god) iz Herceg Novog, koji je upravljao Renault Twingom, registarskih oznaka HN AF 286 zaustavio na putu u pravcu ka Kamenarima, pri čemu ga je, zbog kasnog kočenja, sa zadnje strane udario B.R. ( ’74. god ) iz Herceg Novog, koji je takođe upravljao vozilom marke Renault.

Picerija i restoran

N.N. je zadobio lakše tjelesne povrede, zbog kojih je poslat u risansku bolnicu na pregled.

Saobraćaj se za vrijeme uviđaja obavljao naizmjenično jednom kolovoznom trakom.

saobracajna zelenika 030716 2U Zelenici je danas počelo i asfaltiranje dijela magistrale koji je ostalo razrovan poslije intervencija na kolektoru, što uzrokuje usporeno saobraćanje na tom dijela puta.

20 Komentari

 1. Ajde da utvrdimo koliko vozači imaju godina,jer je to suština cijele priče.Znam da dangubim,jer moram da čekam ođe nešto,a ne bismo se gledali…..
  0  0
 2. A samo ga je cuknuo od nazad a vi o tome pisete. Sto ne pisete koji je saobracajni kolaps u Boki Kotorskoj bio danas puna 3 sata u sred ljeta znog biciklista?????
  0  0
 3. Pogledajte i ovi…uz magistralu parkirana vozila, ovaj cak i na pjesacki prelaz, i sad auto udari nekoga jer ne moze pored magistrale bezbjedno proci zbog nepropisno parkiranih vozila….uzas, dje je ovdje KOMUNALNA POLICIJA
  0  0
 4. TO SAM UPOZORAVAO ,SAMO JE VELIKA SRECA STO NEMA MRTVIH,POGOTOVO MOTOCIKLISTA.
  IMA LI IKOGA DA VODI OVAJ GRAD??? EVO DANAS ASFALTIRAJU,OVO JE ANARHIJA . DA SAM NA MJESTO OVOG COVJEKA TUZIO BIH OPSTINU ILI DRZAVU!!!
  0  0
 5. Ne bih sad da se pravim pametan, ali mislim da nijesu vozači koji imaju 84 i 74 godina, već 84. i 74. godište. 😉
  A pitanje je isto tako zašto se uopšte zaustavio na sred puta ? Je li na pješački prelaz ? Je li da ne zgazi mačku ? Ili kao što se kod nas inače radi, zato što mi je nešto trebalo ne mareći što će nekome smetati ? A zašto je onaj iza bio toliko blizu pa se nije na vrijeme zaustavio ? Nećemo o kvalitetu puta i ispravnosti automobila naravno…
  0  0
 6. Ja neznam ko izdaje vise vozacke dozvole ljudima starijim od 70 godina. Oni nemaju vise dobre reflekse za saobracaj. Brz oporavak povredjenom
  0  0

Ostavite komentar

*

code