Saslušani uhapšeni u akciji “Boka”, pritvor za Novljane Miljanića i Bećirovića

Saslušani uhapšeni u akciji “Boka”, pritvor za Novljane Miljanića i Bećirovića

6
Podijeli

Novljanima Branku Miljaniću i Veselinu Bećiroviću koji su uhapšeni u jučerašnjoj akciji policije “Boka”, nakon saslušanja određen je pritvor od 72 sata, dok su Zdravko Mandić i Goran Popović pušteni da se brane sa slobode, saznaje CdM.

Njih četvoricu je danas u Tužilaštvu saslušao viši državni tužilac Miloš Šoškić.

Picerija i restoran

“Popović je pušten da se brani sa slobode, vidjećemo da li će biti pokrenut postupak protiv njega jer određena količina narkotika koja je nađna kod njega je za ličnu upotrebu”, kazao je advokat Srđan Lješković za CdM.

On je istakao da Popović posjeduje medicinsku dokumentaciju vezanu za liječenje u psihijatrijskoj bolnici Kotor.

“Na zahtjev odbrane tužilac je odobrio da se Popoviću uzme krv i nakon toga je otišao u KBC “, istakao je Lješković.

On je kazao da je Miljaniću određeno tužilačko zadržavanje zbog narkotika koji su pronađeni i oružje.

“Oružje koje je nađeno kod Miljanića pripadalo je njegovom otac, jedno od oružja je trofejno, to će utvrditi Forenzički centar”, pojasnio je Lješković.

Lješković je istakao da navedena hapšenja njegovih branjenika nemaju veze sa organizovanim kriminalom.

“To su ljudi koji konzumiraju narkotike, što će se lako utvrditi putem medicinske dokumentacije”, pojasnio je Lješković.

U jučerašnjoj akciji Boka privedeno je 16 osoba od kojih su četiri uhapšene, a oduzeti su automobili, droga, oružje, municija, novac i dokumenti.

Bećirović i Mandić se sumnjiče da su počinili krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok se Popović i Miljanić sumnjiče da su počinili krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 

6 Komentari

 1. Treba hapsiti onoga od koga Popović to nabavlja a ne njega momka koji nema za cigare !Ali naravno on nece odati od koga nabavlja mozda policija zna?

 2. “Tresla se gora , rodio se miš”
  Pokupili ste nekoliko dilera i kao da ste uhapsili najvece kriminalce , pohapsite vi krupne ribe pa ove obicni dodju poslednji. nego one krupne ne smijete.

  • Rijetko dobar i posten momak koji nikome nije nanio zlo.Jedino prema sebi nije bio dobar.Izdrzi Giške pa nadji dobrog advokata i uzmi im svaki dinar .Znamo svi kakav si covjek i imaš podršku od siguran sam 90 posto grada!Ne mogu tebe da stavljaju u isti koš sa kriminalcima!

   7
   14
 3. A ko je zelenasio – sto ne napisete i to ,svi to znamo ali sto ne napisete kod koga su nasli rokovnik sa imenama duznika,kod koga su nadjeni ugovori,kod koga su nadjene novcanoce bez seriskih brojeva….

  60
  2

Ostavite komentar

*

code