Sat duže opštinska administarcija radi sa građanima

Sat duže opštinska administarcija radi sa građanima

8
Podijeli

U svim Sekretarijatima i službama uprave u Herceg Novom rad sa građanima umjesto od dosadašnjih 9, biće od 8 do 11 časova. To je nova Odluka predsjednika Opštine Herceg Novi, Stevana Katića o radnom vremenu u organima lokalne uprave.

Uvažavajući zahtjeve velikog broja građana, ovom Odlukom je određeno da će termin za prijem stranaka trajati sat duže nego u ranijem periodu, kako bi se postigla veća djelotvornost lokalne uprave i ispunio njen primarni cilj, da bude servis za Novljane.

Picerija i restoran

Rad sa strankama preko Građanskog biroa ostvaruje se svakog radnog dana, od 7:30 do 19 sati.

8 Komentari

 1. Komunalna policija neprincipijelna. Ne rade po zahtjevima gradjana! Od slucaja do slucaja rade. Mica ce upropastiti grad cineci ustupke , da bi na sledecim izborima imao jos koji mandat i sacuvao fotelju. A grad ce da ispasta zbog neprincipijelnosti. Ovo je novi Dejan Mandic!

  3
  2
 2. Ludi, komentar ti je baš lud!Pa kako ti isti službenici da završavaju naše predmete, ako bi primali stranke cijelo radno vrijeme?Razmisli malo, prije nego izneseš mišljenje!

  4
  1
 3. Da se ja pitam,sve bi mi sluzbenice dolazile u minice,iliti sto manje obucene.to bi bio raj za oci ovom napacenom narodu.ono jes da i sada pojedine dolaze takomali je to malo.katicu odobri ovo.

  8
  2
 4. Gradjane treba primati cijelo radno vrijeme I to svaki dan pa vi ste tu zbog gradjana ljudi boziji sta glume politicari vise misle dosli su u opstinu sto su mnogo pametni da rijese probleme bez da im gradjani kazu

  5
  8
 5. BRAVO KATICU ALI MORAS IM NAREDITI DA JE ZABRANJENA UPOTREBA SMART TELEFONA JER SAM JUTROS BIO ZIVI SVJEDOK GDJE SE VAS SLUZBENIK DOPISUJE NA VIBER BEZ STIDA I RESPECTA PREMA STARJIMI LJUDIMA KOJI CEKAJU U REDU ZA PAPIRE.TOLIKO O RADU VASIH SLUZBI.POGLEDAJTE U VOLI.TELEKOM ILI NEKU DRUGU FIRMU KORISTE LI MINI SUKNJE I OSTALU ..BALKANSTINU,,.ZATO I JESTE BORBA ZA DRZAVNI POSAO SFRJ SISTEM.

  11
  6

Ostavite komentar

*

code