Početna Društvo Sat kula i zgrada Opštine Herceg Novi u zlatnoj boji 21. septembra

Sat kula i zgrada Opštine Herceg Novi u zlatnoj boji 21. septembra

2

Udruženje roditelja djece oboljele od kancera Fenix Crna Gora prvi put u Crnoj Gori, aktivnostima u Herceg Novom, obilježiće zvanično septembar kao Zlatni mjesec – mjesec nade i podrške za djecu/adolescente koja se liječe od raka.

Kako pojašnjavaju, svakog septembra Internacionalna zajednica za borbu protiv dječijeg raka pokreće #lightupgold #zasvijetlizlatno globalnu kampanju, uz poziv da se zlatno osvijetle zgrade, mostovi, spomenici i slično. Zlatna boja je boja snage, hrabrosti, istrajnosti, simbolična boja djece koja se liječe od raka.

“Smatramo da je ovo sjajan način da budemo dio globalne inicijative, te će zgrada Opštine Herceg Novi i Sat kula svijetliti u zlatnoj boji u petak 21. septembra 2018. godine. U subotu, 22. septembra dijeliće se zlatne vrpce i zlatni baloni, kao i informativni flajeri “Rano prepoznavanje simptoma bolesti””, saopštili su iz ovog Udruženja.

Pozivaju Novljane da se pridruže kampanji, fotografišu pored zlatno osvijetljenih institucija i postave fotografije na svoje Facebook i Instagram naloge sa hashtagom #lightupgold #zasvijetlizlatno u znak podrške djeci koja se liječe od kancera.

2 Komentari

 1. Mene zanima koliko je para potroseno u toj kampanji?
  Sta recimo moj divni komsija koji je obolio od rijetke vrste raka i zbog neadekvatnog lijecenja kod nas otisao da se lijeci u inostransrvu ima od toga?
  Sta ce nama trakice i fotke ako nam ukinu bolnicu Meljine zahvaljujuci cijem postojanju je moj muž prezivio infarkt prije mjesec dana?
  Borimo se za konktretan rezultat a ne šminku! Svijest treba da imaju u Ministarstvu Zdravlja,zato su placeni!

  24
  1
  • A sta ce nam ovakva bolnica? Onakvi hirurzi? Ne mora bolnica da bude tamo dje je…mogla je napr u zgradu prvobirca da bude…pravi urgentni centar…ali ne ocemo bolnicu pored same obale.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code