Saučešće iz opštine Hreceg Novi ambasadorki Francuske

Saučešće iz opštine Hreceg Novi ambasadorki Francuske

497
2
Podijeli

Povodom tragedije koja je zadesila Francusku 13. novembra i zatekla sav miroljubivi svijet, Vama lično, Vašim saradnicima i svom francuskom narodu upućujemo izraze iskrenog saučešća,navodi se u telegamu predsjednice opštine Herceg Novi Nataše Aćimović i predsjednika Skupštine, Andrije Radmana ambasadorki Republike Francuske u Crnoj Gori, Veronique Brumeaux.
– Stradali su nevini i nedužni ljudi zarad bezumlja. Svi pucnji i napadi te večeri upereni su protiv mira, ljudske slobode demokratije, civilizacije. Moramo se ujediniti i stati naspram ovakvih nesreća i svake vrste ekstremizma. U ovim teškim trenucima dijelimo veliku patnju sa Vama i cijelim francuskim narodom i izražavamo solidarnost sa svima koji će stati u redove protiv gnusnih zločina i nepravde.
U mislima sa Vama upućujemo izraze prijateljske podrške i molimo da naše saučešće prenesete prijateljima u Vorealu i porodicama stradalih uz nadu i želju za brži oporavak ranjenih – navodi se na kraju telegarama saučešća.

2 Komentari

  1. Zaboraviste izjaviti saučešće i ambasadoru Rusije ili ste možda to učinili ali nije objavljeno? U svakom slučaju nisam iznenađen, važno je da pratite trendove..
    0    0
  2. LJudski je zalit za svakom nevinom zrtvom,ali pitam se ko ce izjaviti saucesce za hiljadama nevinih Murina sirom Iraka,Irana,Libije,Sirije…
    0    0

Ostavite komentar

*

code