SD Herceg Novi: Građani i građanke Herceg Novog, još malo strpljenja

SD Herceg Novi: Građani i građanke Herceg Novog, još malo strpljenja

2295
20
Podijeli

Na jučerašnje događaje u lokalnom parlamentu Herceg Novog osvrnuo se i OO Socijademokrata Herceg Novog. Oni saopštavaju da je jučerašnja predstava u lokalnom parlamentu  kulminacija tragikomičnosti aktuelne političke scene u ovom gradu.

– Na manje od dva mjeseca prije održavanja lokalnih izbora, ponovo se pribjegava omiljenoj igri odbornika u aktuelnom i nekoliko proteklih saziva  – pritiskanju tastera u skupštinskim klupama, prilikom glasanja o inicijativama za razrješenje raznoraznih čelnih funkcionera Herceg Novog.

Picerija i restoran

Ipak, Socijaldemokrate Herceg Novog predstavljaju politički subjekt koji svakako nije dio ove poziciono-opozicione ponižavajuće višegodišnje igre, u kojoj su očigledno za partije koje trenutno imaju predstavnike u lokalnom parlamentu najmanje bitni, odnosno, nažalost, potpuno nebitni građanke i građani Herceg Novog -tvrde u hercegnovskom SD-u.

Pozivaju zato  građanke i građane Herceg Novog na još samo malo strpljenja zbog “ovakvog uskopartijskog iživljavanja aktuelnih političkih struktura u lokalnom parlamentu”.

– Kao što se potvrdilo i na svim prethodnim izborima na kojima smo učestvovali, Socijaldemokrate će i u Herceg Novom biti ključni faktor političke stabilnosti, koji će kao takav u budućoj vlasti biti isključivo posvećen interesima Novljanki i Novljana i neće dozvoliti da se ikad više dešavaju ovakva, opasna poigravanja sa našim gradom.

Kao partija sasvim drugačije političke kulture od one na koje su navikli građanke i građani Herceg Novog, mi nudimo čistu programsku ponudu koja je isključivo podređena nastojanju da naš grad učinimo boljim i kvalitetnijim mjestom za život.

Uvjereni su da će građani u njihovom programu i ljudima koji su svojim ličnim i profesionalnim integritetom najbolji garant njegovog uspješnog sprovođenja, prepoznati njihov kvalitet na predstojećim izborima.

– To svakako neće predstavljati težak izbor, ako se uzme u obzir šta su sve građani Novog bili primorani da trpe zbog ovakvog šićarskog ponašanja političkih aktera u aktuelnom sazivu hercegnovskog parlamenta – kaže se na kraju saopštenja OO SD Herceg Novi.

20 Komentari

 1. Svi vi sto pljujete i tanju i rajka..i ostale..lizete se sa njima po vas dan..kukate i molite za pomoc..i docete opet..sram vas bilo..od zavisti i ljubomore neznate sto ce te..a obraz ste davno izgubili..pi kakvi ste…sramota je vama ikoga dat..

  7
  7
 2. Vi ste kao Beli Preletačević, samo suprotno. On se zeza sa ozbiljnim stvarima, a vi šalu pretvarate u ozbilnju politiku.
  Zna se dobro zbog čega ste se skupili, i Fanfani i onaj mali iz ministarstva iz Zelenike i Žana…
  Zato nemojte nama koji vas sve znamo prodavati maglu.
  200 glasova vam je limit, ali dobro pripazite ko će na listu, jer ćete ostati upisani gore nego oni iz DPS-a.

  11
  6
 3. Glasao za ove ili DPS isto ti dodje.Najvjerovatnije ce izaci na izbore u koaliciji sa DPS.Veoma slabo se kotiraju u gradu i malo ce gradjana dati njima glas.

  8
  6
 4. Ovi bi trebalo da se zovu Socijal Demokratska Partija Socijalista odnosno SDPS.
  Ne razumijem zašto bi neko glasao ove, kad može direktno za DPS, bez posrednika.

  32
  7
 5. Znas se ciji ste,molim vas ajte vi gore po sjeveru. I na drzavni nivo pa drzite ljestve Milu.Ovdje dzaba izlazite na izbore.Simrak ulazi sa jednim ili 2 i on je uz opoziju.Vi 0.

  21
  9
 6. Dali je ovo mladji brat ZDP, vi i stariji vas brat ste proslost Herceg Novog buducnost je DF istinski opozicionar mladi strucni skolovani i od rijeci.

  14
  10
 7. Немојте нас спашавати бар ви.Довољноо сте се показали, не можете служити режиму и народу.Смијешни сте.?

  28
  6
 8. A bili nam “kljucni faktot” politicke stabilnosti ucinio pa das upoznao sa tim kljucnim kadrovima sa kojim namjerava da nas usreci. Toliko za pocetak.

  19
  4

Ostavite komentar

*

code