SD: Pokazaćemo da smo najbolji izbor za mlade Herceg Novog

SD: Pokazaćemo da smo najbolji izbor za mlade Herceg Novog

4260
19
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Omladina  Socijaldemokrata Herceg Novog održala je izbornu Konvenciju 12. marta 2016. godine, na kojoj je formiran odbor u čiji je sastav ušlo 33 omladinca, a  za predsjednicu je, jednoglasnom podrškom, izabrana Jovana Krivokapić.

osd hn

– Konvencija je bila prilika da se nakon održanog  I Kongresa Omladine SD-a  dogovore  budući koraci u djelovanju omladinske strukture u hercegnovskoj opštini, sa  posebnom pažnjom na veću uključenost mladih u ona pitanja koja su  značajna za njih, a tiču se lokalne zajednice – navode iz Medijskog tima Socijaldemokrata Crne Gore.

Picerija i restoran

Konvenciji je prisustvovao i predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović koji je kazao da je ponosan na Omladinu Socijaldemokrata, jer je evidentno da se ulaže ogroman trud i energija kako bi se struktura organizacije u potpunosti i kvalitetno formirala, a to je pokazano i na primjeru ovog odbora.

Predsjednik Omladine Socijaldemokrata  Ahmed Zajmović  istakao je da  ne sumnja da će ovaj odbor uložiit maksimalan napor kako bi se postigli najbolji rezultati, a da će u ostvarivanju tog cilja uvijek imati bezuslovnu podršku sa centralnog nivoa OSD-a.

–  Svojim primjerom pokažite da vrijedan rad i posvećenost vode ka napretku i uspjehu.  Ono što je najvažnije jeste da timskim  duhom i kreativnošću gradite svoju organizaciju, uvijek njegujući međusovno povjerenje i saradnju, poručio je Zajmović.

Novoizabrana predsjednica najavila je da će u predstojećem periodu  sve aktivnosti ovog odbora biti vrlo pažljivo i ozbiljno planirane, sa namjerom da upravo mladi OSD-a  budu najbolji promoteri  izvorne socijaldemokratije u ovom gradu.

– Ono za šta se načelno zalažemo u našem programu i ono što je naša osnovna ideja, biće samo dobra polazna tačka za konkretno djelovanje. Fokusiraćemo se na to da  mladima predstavimo našu politiku i pokažemo da smo upravo mi najbolji izbor za  mlade Novljane, koji će, vjerujem, u još većem broju pristupati našoj organizaciji, kazala je predsjednica OSD Herceg Novi.

Osim predsjednika  Omladine SD-a Ahmeda Zajmovića, sastanku su prisustvovali i potpredsjednici OSD-a  Ivona Vuković i Marko Vujović, kao i  Aida Kerović i Nikola Zirojević.

19 Komentari

 1. Tragična je činjanica da ovoliko mladih ljudi trči pod okrilje političke organizacije 🙂 Još tužnije je da ta činjenica kazuje da oni apsolutno ne razmišljaju svojom glavom , već slijede ideologije i mišljenja nametnuta od strane njihovih ” lidera ” . Onog trenutka kada svom ( vašem ) mozgu , u razgovoru sa sobom, objesnite da vam vlast i hierarhija nisu potrebni da biste u oživjeli vaše znanje i ideje u djela, tada ćete imati moć da birate ljude … Al prvo moraš bit čovjek
  2  0
 2. goga,omladini koja ne zna sama sebi da nađe posla ni jedna partija ne može pomoć,a takvi su svakoj najpogodniji za njene namjere I zloupotrebe….
  0  0
 3. Ma nemojte vi strašni dušebriznici štitite omladine od političara,a vi bi da bistrite do besvijesti..e pa upravo vi treba da prestanete da bistrite i da to prepustite mladima da s eangažuju gdje god mogu ,pa i u poltici.Dobro je.što su bar u pravoj proevropskoj partiji.
  0  0
 4. Cijenim socijaldemokrate i socijaldemokratiju, ALI OSTAVITE OMLADINU NA MIRU I VI I OSTALI NA PLOTICKOJ SCENI. SRAMOTA JE TO STO RADITE. Oni treba da se uce radu ,pravilima drustva,organizaciji,kulturi,tek su poceli da zive. OVO ISTO VAZI ZA SVE ,NEDAVNO JE I EKIPA IZ DEMOKRATA U HNOVOM OTVARALA PROSTORIJE,BILO JE UZASNO,SAMA OMLADINA. VJERUJTE OVO NI TITO NIJE RADIO!!!!!!
  1  0
 5. Tako ste providni. Napustili ste nas zarad mrvica koje vam servira DPS. Ruku na srce, ne znam za ovu omladinu, ali stariji članovi su 90% stari DPSovci. Novi je mali grad, znamo za koga su glasala ova gospoda.
  Na prvim sljedećim izborima viđećete snagu SDPa.
  1  0
 6. Kuku nama, kuku nasoj jadnoj omladini, dokle vise ovako? Omogucite im da rade,pokrenite mrtvu privredu,dosta je bilo palamudjenja i politike…
  0  0
 7. Strasni ste,kao i ostali sa politicke scene. Mozemo li kako platiti nekome sa strane da nas vodi jer ocigledno na nasoj politickoj sceni nema takvih? Manje vise svi su probali sto na opstinskom sto na drzavnom nivou, ali ne ide evo 25 godina! Batalite, najbolje bi bilo za narod i drzavu! Na ovakvu ljepotu a da se ovako zivi to je tuga!
  0  0

Ostavite komentar

*

code