SDP: Smjena predsjednika Herceg Novog performans vlasti za 1. april

SDP: Smjena predsjednika Herceg Novog performans vlasti za 1. april

1618
7
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

sdp logoVladajuća koalicija DPS-IZBOR, bez konsultacija sa aktuelnim predsjednikom opštine Nikolom Gojkovićem, zakazala je sjednicu Skupštine opštine Herceg Novi sa jednom tačkom dnevnog reda – smjena predsjednika opštine za 1. april, što je simbolički da bi “ovaj cirkus bio upamćen i po datumu održavanja”, saopštila je odbornica u SO i predsjednica Foruma žena Socijaldemokratske partije Zinaida Miljković, a prenosi CDM.

Kako cijeni, njima u SDP-u nije jasno o čemu se radi, jer će ovo biti četvrti performans koji vladajuća većina izvodi u Skupštini od kada su prije godinu i po došli na vlast.

Picerija i restoran

“Smjenjuju predsjednika, koji doduše ne dolazi na svoje radno mjesto od kada je ljetos nezakonito smijenjen, niti pokazuje namjeru da ga  taj posao interesuje, osim, što vodi korespodenciju sa crnogorskim pravosuđem. Da li prima platu nijesmo provjeravali. U međuvremenu, po našem mišljenju i po odluci suda, nezakonita predsjednica svaki dan po nešto potpiše ili po nekog zvaničnika primi, i to u ime svih Novljana. Pretpostavljamo da ona platu prima redovno”, tvrdi Miljković.

Prema njenim riječima, ova situacija je i pravno i moralno problematična, a poznato je da SDP kao jedan od najaktivnijih odborničkih klubova nije prisustvovao niti jednoj sjednici Skupštine na kojima su se ove epizode ukupnog cirkusa odigravale.

“Brine nas to što nema reakcije upravne i radne inspekcije. Izgleda da se u svoj posao najradije ne miješaju. OO SDP Herceg Novi, kao ozbiljna partijska organizacija, nikada nije izbjegavao da jasno iznese svoj stav, isto kao što smo prije dvije godine svojim nepristajanjem na političku korupciju doveli do prijevremenih izbora i danas tvrdimo, da je to jedino rješenje. Skupština treba da skrati mandat i omogući građanima da izaberu svoje prave predstavnike. Dosta je bilo performansa, to ne zaslužuje ni naš grad, a ni naši sugrađani”, poručila je Miljković.

7 Komentari

 1. Zasto Sdp u HN ne napravi nuznu reorganizaciju u sopstvenim redovima.Rade po starom prevazidjenom sistemu i ako misle da dobiju koji glas vise moraju da se odreknu licnih interesa.Jedino tako mogu kritikovati druge.
  0  0
 2. Kazete da ste najaktivniji u skupstini,a to bi se moglo smatrati istinom ako se uzme u obzir svo zlo kojem ste doprinjeli zadnjih 20 godina.
  0  0
 3. Usao bi niksa ali su veliko obezbjedjenje postavili mu da ne pridje, zamislite da potrazi neke ugovore poput led rasvjete ili ugovore o radu, poput zaposlene snaje, sestre, cerke sa koeficjentom 10 a nisu stigle ni diplomu podici
  0  0

Ostavite komentar

*

code