SEDAM BORBI NA MEMORIJALNOM TURNIRU U KIK BOKSU, POSVEĆENOM JOVANU KOSAĆU

SEDAM BORBI NA MEMORIJALNOM TURNIRU U KIK BOKSU, POSVEĆENOM JOVANU KOSAĆU

144
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na Kanli kuli je postavljen ring, video bim i ostala prateća opreme za večerašnji I Međunarodni memorijalni turnir u kik boksu posvećen tragično preminulom Novljaninu, Jovanu Kosaću.

Otvaranje turnira najavljeno je za 21 h, minutom ćutanja. U ring će izaći 14 takmičara, a biće „odigrano” 7 borbi. Takmičari su iz Crne Gore, Srbije, Kosova, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
Voditelj programa Nemanja Janković iz Bara najprije će predstaviti borce i sudije, zatim će uslijediti defile oko ringa, a nakon toga na video bimu biće emitovan film o Jovanu Kosaću, njegovoj sportskoj karijeri i uspjesima koje je postigao.
Pobjednik turnira dobiće pehar sa posvetom, a najboljem borcu biće uručen trofej Jovana Kosaća.
Turnir će okom kamere zabilježiti i snimateljska ekipa iz Švajcarske, koja je inače sponzor turnira – Loui XIV.
Kako navode organizatori, Jovan Kosać “bio je prijatelj, trener i sportista koji se uspješno takmičio u više različitih borilačkih vještina”.
Organizatori turnira su kik boks klub “Big Babol” iz Podgorice na čelu sa trenerom Milojkom Vračarem i Novljanin Nikola Vico, koji je bivši takmičar istog kluba, a trenutno vodi svoju školu kik boksa.
Ulaz na I Međunarodni memorijalni turnir u kik boksu je besplatan.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code